Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Recenze (169)

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Zase raz som sa vecer pustil do odvaznej cinnosti, t.j. napadlo mi, ze si mrknem nejaky film z produkcie Asylum. No a... dopadlo to zhruba tak, ze drvivu vacsinu casu som skratka nechcel verit tomu, co sa odohravalo na obrazovke. Lenze, kedze vieme ake studio za tymto brakom stoji, niet sa vlastne co cudovat. Jedno plus by sa ale naslo -- pomerne dobre sa pri tom zaspava ;) ()

B3njamin odpad!

všechny recenze uživatele

už jenom ten název sráží hodnocení filmu na ** ale to co se pak začne dít v prvních minutách filmu je naprosto jedinečné:D ()

Dave.wud odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo film je ještě horší, než se jmenuje. Ze začátku jsem se tomu smál jaká je to blbost, ale pak už se tomu smát ani nedá.. Souboj Megažraloka s Crocosaurem by dokázal natočit kdokoliv líp i s mobilem. Hrůza děs. ()

MakinaB odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, jednička se ještě dala dokoukat, ale tohle .....probohaaaa. Tohle je děsivý a to jsem teprve zkoukla prvních 20 minut. Aspoň, že ty herecké výkony už nejsou tak děsně trapné. To jsem fakt tak blbá, že jsem se podívala i na tento druhý díl??? Asi jsem sadomasochista se zálibou v sebepoškozování, jináč to není možné... Jen se modlím, aby náš žralok už nemohl s ničím bojovat ..... i když ....takový mega pavouk, mega had, mega pták ......ty by možná náš megažralok ještě zvládl, ale v posledním díle nastoupí mega blbost a proti té už by neměl šanci ()

Sanr odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? tohle aby vyšlo do TV a přitom "novější výroby" , jde vidět, že lidská hloupost byla je a bude. Tento film měl rozpočet asi jen za elektřinu při hraní si na pc, zrušit a hlavně nepouštět do televize. ()

Luciene odpad!

všechny recenze uživatele

Když si pomyslím, že jsem původně chtěla jít spát!! Málem jsem přišla o tento poklad, to bych si v životě nikdy neodpustila! V tomto filmu je úplně všechno - obloukový výboj, hydrosonické koule, pouťový mechanický žralok na klíček, který mlsá ponorky a obří krokodýl kladoucí super vejce - když k němu přiložíte ucho, slyšíte malému krokoušovi tlouci srdce. Nebo počkat, on ta vejce vlastně klade žralok!!!! Anything can happen... a pozor, bonus! Existuje i film Megažralok vs. obří chobotnice - tady navíc hraji i Lorenzo Lamas a má culík!!!! ()

Blade87 odpad!

všechny recenze uživatele

Já sice nejsem přírodovědec, nebo něco takového ale nejsem si vědom, že by kdy uměl žralok vyskakovat z vody jako delfín. To samé platí o tom obřím krokodýlovi. Krokodýl je plaz, takže nechápu, jak je možné, že chodil. NO dobře, je to film, beru to s rezervou. Za co dávám filmu 0% jsou hrozné herecké výkony ( a to nejsem zase takový znalec ), stupidní dialogy a hlavně vizuální efekty. Film je z roku 2010, takže jsem očekával trochu lepší efekty a né jako kdyby byl z roku 1985, kdy na to opravdu neměli techniku jako dnes. ()

matryagy odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem žila v Kanadě hrála jsem s bratrem po internetu hru-trumfovali jsme se, kdo najde a celý zhlédne co nejhorší film.Ve filmotéce Asylum jsem našla studnici výherních filmů a navíc jsem se výborně pobavila (i když jsem se asi měla bát).Navíc mě to utvrdilo v tom,že ač jsem absolutně spotřební uživatel počítače a umím používat jen základní úrovně programů-mohla bych se uchytit jako hlavní trikař v Asylum.. ()

ivour odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem přepla na tenhle film "roku", nejdřív jsem si mysllela, že je to parodie, bohužel jsem brzy zjistila, že tvůrci to vážně mysleli vážně. No ale alespoň jsem se u toho vážně zasmála. On stačí už jen název- crocosaurus :-D ()

kataklysm odpad!

všechny recenze uživatele

Dechberoucí drama se skvělými efekty. Zvažoval jsem zda dát 5* nebo odpad. Jebl jsem se do palice láhví a zažil rozum. Proto odpad. Ale i tak mě to bavilo...možná... časem... těch pět hvězd tam bude.... ()

Reklama

Reklama