Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 3
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 3

Recenze (72)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák mě uhranul už v dětství, kdy jsem se v televizi těšila na každý nový díl, a vstávala kvůli tomu i v půl šesté ráno. Po několika letech jsem na něj narazila znovu a propadla mu úplně stejně jako tehdy. Nalezení (velmi pracné) a následné zhlédnutí druhé řady (na tu se v našich televizích nějak zapomnělo) tak bylo povinností. Tohle je navíc ten typ animovaného seriálu, který mnozí odsoudí na první pohled, jako že je vyloženě pro děti. NENÍ. Nejsou to jen bezduché omalovánky. Příběhy Avengers jsou neuvěřitelně dobře zpracované v obou sériích (i když ta druhá je přeci jen o kousíček lepší už kvůli komiksům, které adaptuje). Zkrátka za mě nejlepší superhrdinský animovaný seriál. Každý fanda Marvelu a komiksů vůbec by měl povinně vidět aspoň první sérii, protože tak dobrá adaptace komiksů se jen tak nevidí. Poznámky o horší animaci jsou tady podle mě trochu mimo, když se seriálem necháte pohltit, stejně na to zapomenete. Zatím jsem neviděla animák od Marvelu, který by se tomuhle vyrovnal. Věčná škoda, že seriál musel ustoupit tomu, který je blíže filmům, dvě série jsou opravdu málo. 9/10 ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Seriál složený z krátkých epizod o historii těch největších hrdinů z Marvel universa. Kouká se mi na to víc než dobře, bohužel problém je v tom, že v tak rozsáhlém celku se vyzná málokdo a rozhodně ne člověk jako já, který má jenom kusé informace. Pro čtenáře komiksu to musí být úchvatná podívaná, když jaksi víceméně vnímají ono pozadí, já se v tak složité historii prost nechytám a jednotlivé vazby mezi hrdiny jsou pro mě poměrně velké tabu. Jinak je to opravdu pěkná sonda, která člověka aspoň trochu zasvětí. Každopádně bych i tak měl problém asi se dvěma hrdiny, Thor mi přijde jako nejdebilnější hrdina vůbec (prostě se mi nelíbí myšlenka hrdiny postavené na severských bozích) a potom Ant-Man jehož schopnost je proste na hovno a nechápu kdo na tak debilní charakter mohl přijít. To je ale můj osobní názor, jinak po stránce animace a jednotlivých minipříběhů rozhodně nadprůměr. ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Konečně animák od Marvelu, který se vyrovná animákům od DC. Skoro ve všech dílech je na co koukat. K tomu tolik různých postav. Jen v Avengers se jich vystřídá deset a dalších jednou tolik hrdinů. K tomu spousta záporáků, která by se neztratila ani v celovečerácích. Třeba Graviton, Leader, Zemo nebo moje oblíbená Enchatress (Zaklínačka). Škoda, že druhá série, která je lepší, není s dabingem. Série 1 - 95% Série 2 - 100% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Každá generace má nějaký animovaný seriál, který se stane pro ní kultovní. U mě to byl kreslený Spider-man a Želvy ninja. Pro dnešní generaci to budou Avengers. Komiksová vlna snad nikdy nebyla silnější a tento seriál to jen potvrzuje. Na rozdíl od filmu si seriál může dovolit představit skoro všechny hrdiny z celého marvelovského světa, což je fajn, jelikož ještě chvilku potrvá, než se na plátně objeví Ant Man nebo Black Panther či Wasp. Avengers: Nejmocnější hrdinové světa jsou fajnoví animovaným seriálem, který dobře baví a rozšiřuje povědomost o marvelovském světě a vesmíru. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dobrá animovaná jednohubka nejen pro "malé" diváky, když není po ruce nějaký dobrý celovečerák. Ze začátku dost akční, zajímavé, pro mě poutavé, ne nudné, chytlavá úvodní znělka, postavy sympatické, animace dobrá. Ke konci mi to už ale přišlo pořád to samé. Objeví se padouši, je bitka, bitka skončí, Avengers vyhrajou (jako vždy), nakonec se dozvíme, že to nejhorší má přijít. Když to nejhorší už přišlo snad po šesté, začal jsem se nudit a říkal jsem si, že mi to trochu připomíná VKVčka, kde je vždy konec tak debilně udělán, jako aby nalákal sledovat seriál dál. Nechápal jsem taky zopakování jednoho či dvou dílů po pěti předešlých? K postavám: Hulk - největší borec, který se s ničím nesere. Nejdřív mlátí, pak se ptá. Wasp - miloučká slečinka se správnými grimasy. Ale radši bych ji píchal žihadlem já. Thor - nesmrtelný magor, který pořád poučuje o cti a statečnosti. Ten rádoby pocit válečníka mu prostě hodně leze na mozek. Iron Man - (Tony Stark) namyšlené hovado, ale technicky velmi zručný a s dobrými hláškami. Giant Man - zbytečně moralisticky smýšlející, rádoby vše urovnavač a vyjednavač a málo výrazná postava. Tedy pokud zrovna nebyl zvětšený na max. Kapitán Amerika - voják, jak má být. Přišel mi jako nejsympatičtější. HawkEye - správně sarkastický a rychle jednající. Black Panther - královský původ nezapře v jeho rozvážném přístupu k boji a taktice. Zrovna on mě nejednou překvapil, jak se vypořádal s určitejma hajzlama. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Během dvou sérií se v Avengers vystřídalo celkem 10 hrdinů, a to Iron Man, Wasp, Thor, Ant-man/Giant Man/Yellow Jacket, Hulk,Captain America, Hawkey, Black Panther, Ms. Marvel a Vision. (jh666)
  • Seskupení superhrdinů na konci úvodní znělky určuje vždy aktuální složení Avengers pro daný díl. (Spiker01)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama