Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Nechci se reinkarnovat, přijít zpátky a potkávat tu zelený mužíčky." Zábavné sci-fi filmy má Syfy evidentně v malíku. V tomto filmu jsem se mohl uchechtat nad neschopným pilotem, který neumí vzlétnout, vojáka, co střílí na létající talíř revolverem, nebo ultra drsnou jednookou krásku s katanou, kterou porcuje vetřelčí lodě. Americké stíhačky startují z kamenolomu na štěrkovém podkladu! Tohle a spousta dalších drobností mě bavily opravdu náramně. Ale pozor, je nutné i tohoto filmu zcela vypnout mozek, jinak se zábava nedostaví. Super ošklivé efekty, amatérské herecké výkony, ohavná kamera i zvuk jsou jako obvykle samozřejmostí. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Po megashitu Megapiranha vyrukovalo studio (pardon jedna nízká chatrč s jedním psacím strojem, co ani nezazvoní, když se blíží konec řádku) Asylum s napodobeninou Světové invaze. Ty vole. Ty krávo. Ty Asylume. To je zase hromada zhovadilostí, příšerností a ještě příšernějších příšerností. Máme tu stíhačky, co startují z polní cesty, vojenskou základnu, co vypadá třikrát hůř než zřícenina Trosky, ženského Deadpoola a samozřejmě ty nejlevnější vizuální efekty, co kdy byly k dostání. Když si koupíte k jídlu tuňáka v konzervě, jedno rajče a žitný chleba, máte dobrou večeři. Asylum za stejné peníze natočilo tohle. Nic z toho, co zde uvidíte, nevymyslel normální člověk. Pane Atkinsi, mohl byste mi říct, co máte dnes k večeři?? ()

Reklama

vlKousek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím na co uživatel Pavels94 koukal, ale já jsem koukal na další hodně zdařilý výblitek společnosti asylum, střílet revolverem na lítající talíře, tvářit se u toho fakt drsně, to dokáží fakt jen v tomhle filmu :D Efekty jako kdybych v loutkovém divadle mával poklicí od hrnce přivázanou na tlaničce od bot. Sračkaaaaaa, ale příšerná :)) ()

Kangax odpad!

všechny recenze uživatele

Reku, pozriem si po čase aj nejaký novší sci-fi a nie horor. To som si zase dal... Nemám slov, vydržal som asi 60 minút (čo je fakt dosť) a musel som sa ísť vyzvracať... Neuveriteľná hovadina, fakt niečo neskutočné ako sa tvorcom podarilo naplieskať všetky klišé, stupidity a všetky politické korektnosti čo mi už lezú krkom do jediného filmu. A nie... ja som sa nepomýlil, viem že je ešte jedna Bitva o Los Angeles a je to podobná kravina.... Aj tam len všetci strieľali, nikto nevedel po kom a nakoniec vyhrali tuším sympatický černoši s mexičanmi. Vivat multikulti! :) ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Poklidný den v Los Angeles je narušen příletem obří kosmické lodi, která začne ničit vše okolo. Armáda je bezmocná, a jen sleduje, jak jsou její stroje ničeny stovkami malých létajících stíhaček. Nakonec se zdá, že ale Los Angeles nebylo vybráno náhodou, a že zde obří UFO má svůj cíl - před šedesáti lety zde bylo sestřeleno malé UFO, a mimozemšťané jej chtějí zpět... Uff, zpočátku jsem si myslel (a doufal), že to nebude tak hrozné, jak zde všichni píšou - jenže bylo. A hodnocení odpad je jen slabý odvar toho, čím si musí divák při sledování tohoto filmu projít. Přes otřesné herecké výkony a snad ještě horší vizuální efekty (fakt se při vzniku tohoto filmu psal rok 2011?), mně ale spousta scén pobavila - i když to asi nebylo záměrem filmařů. Například hned ze začátku, kdy je napadena vojenská základna (= pár polorozpadlých garáží hlídaných asi pěti vojáky), a když kapitán řve "Regroup, regroup" na své dva vojáky jsem málem smíchy padl na zem. O chvilku později opět vtipná scéna - filmaři si na chvilku vypůjčili bévépéčko, natočili s ním asi 10 vteřin záběrů, a ty pak použili na pětiminutovou scénu pronásledování ufem kolem dokola. Mno nic, dál se rozepisovat nebudu, tento film byl mnohem horší než většina z ostatní Asylácké produkce, možná tím nejhorším vůbec... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama