Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě hodně povedenej filmek s JCVD, který je o rodině, která přijede do Moldávie, kde má mít manžel (J. Flanigan) zápas v MMA. Bohužel 14. letou dceru unesou obchodníci s bílým masem, kteří jí chtějí prodat bohatému šejkovi. Rodina je nespokojená s pátráním policie a tak si najme řezníka (JCVD), který býval legionář a nyní se specializuje na hledání unesených dětí. JCVD asi chytil druhej dech, a natočil parádní akční filmek, ve kterém jsou jak pěkné souboje, tak i přestřelky. Příběh filmu nikterak neoslní, ale taky neni špatný. Film je čistý akční béčko co si nehraje na nic jinýho. Místy je znát že je to vevnější počin ale co, mě se líbí. Za mě 80% :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Van Damme bude už asi do smrti točiť len video béčka za pár doláčov, ale Six Bullets sa môže zaradiť medzi tie pozeratelnejšie filmy. Príbeh síce neponúkne nič zaujímavé a je to v podstate ďalší Taken len tu nehrá Liam Neeson. Van Damme je poslednú dobu celkom vo forme a protivníkov si tu stále dáva ako tabletky pred cvičením. Nie je to taký tupý film ako to by ste možno čakali, len škoda toho nudného príbehu. Na jedno pozretie fajn. 55% - 3* ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film na motivy "96 hodin". Kdyby se do toho nemotala politika, byl by můj zážitek silnější. S hodnocením jsem balancoval mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Vyhrálo vyšší hodnocení a to především ze dvou důvodů: 1) Jean-Claude i po tolika letech dokáže natočit i kvalitní akční film. 2) Vždy mě potěší, když je rozprášena banda zmrdů obchodující s bílým masem - alespon ve filmu. Samozřejmě byl film (hlavně v závěrečné fázi) poněkud přehnaný a někdy ne úplně logický. Přesto mě mile překvapil. PS: Když jsem sledoval jak Jean-Claude lahodně chlastá z celé lahve, měl jsem sto chutí zajet si pro láhev do obchodu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kedysi bol WCJD za akcnu mlatacku a na prelome 80/90. rokov dokonca aj za akcneho borca. Bohuzial, najlepsie casy ma tato belgicka mlatacka uz davno za sebou. Otazkou logicky ostava, cim ohurit divaka? S cim sa teda prihrnul v tomto filme? Byvaly vojak patra po nezvestnych detoch, povesi remeslo na klinec, ale rozhodne sa pomoct komusi, komu uniesli dieta. Scenaristicky je tento film klasicky Van Dammovsky vyplach, ale kvalita scenarov vo filmoch JCVD bola vzdy pofiderna. Dejova linia zufalo slaba, herecke vykony ziadne a atmosfera sa nekonala. Van Damme ale parkrat vystrelil a kohosi aj porazil v osobnych subojoch, takze odpad nedam. Pochopitelne, WCJD si apriori odmieta (aj po tejto ubohosti) uznat, ze patri do dochodku, na to som si uz zvykol. 30 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

1.) Pokud si hodláte na Balkáně a směrem dál na východ zřídit výdělečný obchod s masem, musí být bílé, 2.) až ho otevřete, tak počítejte s tím, že ho zase brzo budete muset zavřít. Vodkou napuštěný Krkovička JCVD má totiž o chodu řeznictví jiné představy.. Varenbergovic rodinka pěkně pohromadě v nečekaně netupé, přehledně nasnímané i sestřihané akci. Jen kdyby se při střelbě trošku kryli a během dramatických scén se člověk nemusel kousat do rtu - pak by to bylo větší překvapení, než kdyby Cage nedostal vízum do Rumunska.. Dávám upřímné, plnohodnotné, tři hvězdy - už jen proto, kdybych si chtěl někdy v Kišiněvě koupit dvacet deka kabanosu a tři páry libereckých párků.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama