Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Zánik

  • USA Justice League: Doom
Trailer

Obsahy(1)

Liga spravedlivých sestává z nejlepších superhrdinů a ochránců lidstva. Pro Temného rytíře však zároveň představuje ty nejnebezpečnější lidi planety. Batman proto sestavil super tajný nouzový plán pro případ, že by se některý z hrdinů vymkl kontrole. Když tato data ukradne skupina nových záporáků, musí se Liga připravit na střetnutí, které prověří sílu jejího spojenectví. Animovanému dobrodružství ze světa DC Universe propůjčili své hlasy v původním znění hvězdy jako Kevin Conroy, Tim Dally nebo Nathan Fillion. Připravte se na příběh, který obrátí vzhůru nohama vše, co znáte o Lize spravedlivých i o samotné podstatě hrdinství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou nějak sjíždím tyto animované superhrdinské filmy :-) a málokdy jsem nespokojen,ba co víc,například u tohoto snímku jsem opravdu překvapený kvalitou jak je to napsané.Příběh je zde opravdu dobrý a je tu snaha o to ukázat nám hrdiny i v poloze kde si musí poradit s tím,že se jim zrovna nedaří,což kvituji.Jen opravdu škoda,že se takový příběh nenatočí i jako klasický hraná film.Postavy super a to samé akce.Za mě celkově 90% a pět hvězd. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Už, když jsem četl o čem to bude, tak jsem nadšením skoro slintal.A taky bylo proč.Zánik se krásně vyrovná Krizi na dvou Zemích.Než se stačíte posadit už se hlavní hrdinové řežou hlava nehlava.Po pár minutách nastoupí zápletka a stačí se jen dívat.Největší prostor si pro sebe krade Batman s Green Lanternem.A taky útok na ně je hodně povedený což platí taky pro útok na Martina a Flashe.Jedinou chybou je délka, která by měla být delší, aby se dalo lépe pracovat na psychologii postav a na vykreslení záporáků.Víc takovýhle filmu od DC Universe. ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Na odpudivou jednoduchou grafickou stylizaci jsem si musel zvyknout. Začátek zajímavý, zápletka zajímavá a pak se to všechno sesypalo opět na stejnou nudnou hromadu, jako to bývá u těchto superhrdinských amerických animáků. Hned je jasné, že nikdo nezemře. Záporáci nenaháněli hrůzu ani nenávist. Někde za polovinou už dochází dech a finále je zase jako přes kopírák. Nevím, asi nejsem ten správný fanoušek komiksu a film je asi určen spíše pro mládež. Jako vzor týmové práce je pro děti tento film jako dělaný, ale jinak je až moc tradičně milý. Padouši byli potrestáni a Batman je zase nakrknutý. Nejzábavnější postava = Flash. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,056,345 //počet predaných kusov 160,945Tržby za predaj DVD v USA $1,354,877 //počet predaných kusov 99,723║ Určité nápady dosť dobré ale nedotiahnuté, lebo tvorcovia sa zas museli zamerať hlavne na klasickú zápletku dobra a zla, kde sa misky váh presýpajú z jednej strany na druhú až ostanú na tej správnej strane, takže zápletka ničím výnimočným neprekvapí, škoda, keby sa radšej tvorcovia venovali charakterom postáv, ktoré v určitých úsekoch mali čosi do seba, takto len priemer. /60%/ ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl byl parádní. Každý hrdina se setkal se svou nemesis. Poté, co je porazili museli opět spojit své síly a zachránit svět před globální katastrofou. Objeví se tu i Martian Manhunter. Hlavní záporák je 80 000 let starý Vandal Savage, který vytvoří Legii zkázy aby ochromil JL a zničil půl Země. A Cyborg je na konci pozván do JL. :) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Film je věnován památce zesnulého Dwayneho McDuffieho, autora komiksové předlohy, který zemřel 21. 02. 2011 ve věku 49 let. (Conspi)
  • Film je volně inspirován komiksem „Tower of Babel“ od Marka Waida z roku 2000. (Caszidy)
  • Jedná se o první film o Lize spravedlivých, ve které se objevil skutečný Cyborg z naší reality. (jh666)

Reklama

Reklama