Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější světová show znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání třetí série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Prima family! Šanci zvítězit mají úplně všichni - soutěžit mohou tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, ale i komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Na všechny je jenom jeden metr - rozhoduje pouze kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců a publika. Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola s SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota ve známém složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu, který budou společně vysílat Prima family a TV JOJ, čeká na vítěze pohádková výhra 100 000 eur a cesta kolem světa. I letos ale máme pro diváky připraveno několik překvapení, která show ještě více zatraktivní. Můžete se tedy těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte proto úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

PanJam 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ táto show, talentová show sa už nedá ani len porovnať s 1.sériou. Nie žeby bolo menej talentov. Veď talentovaných ľudí je v Česku a na Slovensku stále dosť. Avšak stále viac je to len o SHOW ako o skutočnom talente. Nie že len je tam porotca Jaro Slávik, ktorý nemá v sebe ani kúska hanby a bo trapase o ktorom každý vie kľudne zostal v porote akoby nič a iba sa obhajoval. Ale budiš. Avšak niektorý súťažiaci ktorý sa dostali do Veľkého Tresku tam nemali čo robiť. Iba 18 semifinalistov. To svedčí o tom, že čoraz viac do toho zasahuje aj štáb a vedenie. Patrovič v Semifinále. Vraj si ľudia vybrali. Ale okrem toho bolo na výber už len iných 5 tragédov a tak voľba bola jasná. "Najslávnejší" z nich. Plus žena, ktorá sa vyzlečie a to je celý jej talent. Jednoznačne výber Semifinalistov opäť aby bola väčšia SHOW, aby to "jednoduchý" ľudia stále pozerali. Ja som už iba prepínal. Okej vo finále sú veľmi dobré talenty, ale táto SHOW už dávno stratila na tej kvalite akú mala. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Ak má byť koncový výstup tohto programu Pavlusík, tak neviem či to nebol stratený čas. Réžia je síce bombastická, len tak trochu tendenčná a je dopredu jasné že vyhrá posledne vystupujúci účinkujúci.Manipulácia s verejnou mienkou je očividná. Tak neviem či sa dá poslať Pavlusík do LAS VEGAS. Skôr si myslím , že nie. Prosím pošlite tam ako náhradu aj keď nevyhrali Alexa Dowisa a nech mu k tomu spieva Katka Landlová ... ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Neměla bych problém hodnotit ještě lépe, pořad jako takový se mi velice líbí, moderátoři i porota jsou rok od roku zábavnější, ALE. Proč proboha pustili do dalších kol toho psychopata Pátroviče, když mu posléze v podstatě řekli, že je blázen? Takových škraloupů měla v letošním ročníku porota více, přesto jsem ale hledání talentů sledovala se zaujetím a myslím si, že kdyby "týpek, co maluje světlem" (můj favorit na vítěze) neřekl ve finále osudové ne, jistě by vyhrál. Škoda. ()

HOCKEYKA odpad!

všechny recenze uživatele

Málokedy takto hodnotím,za všetkým totiž treba hľadať veľa mravčej roboty,ale tento projekt mi prišiel ako vrcholne nudný,zbytočný a trápny.Nechápem,prečo Jojka oslovila všetkými nenávideného Jara Slávika, toho mimoriadne nesympatického a arogantného pseudoproducenta a neposadila do porotcovského kresla niekoho s lepším spoločenským kreditom.Takisto moderovanie Pyca a Jakuba chviľami prekračovalo hranice dobrého vkusu .Celková úroveň tohto programu tak v porovnaní s predošlými ročníkmi prudko poklesla a tvorcovia by o dalšom pokračovaní nemali ani uvažovať. ()

miawallacova 

všechny recenze uživatele

První TV pořad tohoto typu byl koukatelný. vše bylo pro Českého diváka nové, všude blýskavé flitry, obyčejní lidi co si plnily své dětské sny a hlavně cool moderátoři. První takovou show jsem sledovala především kvůli Langerové. Teď už je to nudná podívaná plná trapných momentů, ubohých lidí a teatrálních porotců. ()

Zajímavosti (1)

  • Vítězem třetí řady se stal operní pěvec Jozef Pavlusík. (SONY_)

Reklama

Reklama