Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Děvče jede na výlet, potká partu jižanských buranů a skončí na pár dní ve stodole s nožkama od sebe. Po útěku jí jeden z křupanů dožene a prožene jí tělem mačeto-kudlu. Jenže nedaleko byvakuje indiánský šaman, který téměř mrtvou dívku za pomoci rituálu přivede zpět do světa živých, ale jak se záhy ukáže, ta se na onom světě zkamarádila se strašně nasranym apačskym náčelníkem a toho si přivede sebou. A aby toho nebylo málo, skupina zvrhlíků patří do rodiny, která po dlouhá desetíletí masakruje indiány, takže v tomto případě půjde o pomstu rovnou dvojitou. Já jsem spokojený. Víceméně se jedná o I Spit On Your Grave s indiánským strašidlem a i když pomstychtivá dívka v tomto případě není tak vynalézavá jako Sarah Butler, ve chvíli, kdy jí posedne vzteklý Apač, tyhle nedostatky hravě vyrovnává. A nakonec luk, nůž a tomahawk jsou pro pomstu také vhodnými nástroji. Zvlášť když se s nimi umí zacházet. A to Indiáni uměli. Choreografie bojových scén sice mohla být lepší a místy jsem kroutil hlavou, ale na druhou stranu je to béčko a je to debut, takže člověk s nějakou mouchou prostě musí počítat. No a nakonec potěšilo i herectvo. Banda vilných balíků byla parádně hnusná, takže jim přejete smrt hned po prvním setkání a představitelka hlavní role své dva party zvládla také solidně. Nebylo by od věci, kdyby se k tomu Ojeda někdy v budoucnu, jako už uznávaný režisér, vrátil. 75% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film je jasnej ... brutální, krvavej "rape and revenge" exploitation ... V hlavní roli fakt dívčina typu nevinost sama" .. A banda šílenejch hazlů, kterým přejete jen to nejhorší ... Film je namixovanej více subžánrama ,což může třeba i nepříjemně překvapit, ale není to nic hroznýho ... MASAKRY, BRUTALITA, KREV, NÁSILÍ ... to je tento film... Jen pro otrlé diváky!! ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá žena sa sťahuje k svojmu priatelovi, no ešte predtým chce stihnúť výlet okolo amerického juhozápadu. Tu narazí na skupinu miestnych buranov, ktorí si volný čas krátia útokmi na domorodých obyvatelov. Nešťastnou náhodou sa zapletie do tohto konfliktu a plánovaný výlet sa mení na desivý boj o život. - Ja osobne som asi ešte nikdy nevidel nízkorozpočtový hororový debut, ktorý by na mňa pôsobil tak, ako Savaged / Avenged. Po prvý krát som ho videl asi tri roky späť, ale stále som si pamätal kopu brutálnych scén. U piatich hviezdičiek stále zostávam, aj keď popravde v tomto prípade pochopím akékolvek hodnotenie, pretože už len ten vizuál nebude vyhovovať úplne každému, rovnako ako štýl, akým to je natočené. Mne ale v tomto prípade nehorázne sadli kladné postavy, ktoré mi prirástli k srdcu, čo sa mi u celovečerných snímkov na rozdiel od seriálov stáva velmi zriedkavo. Preto to v rámci emócií u mňa funguje na 100%. Ďalším stopercentným aspektom je epická hudba, ktorá sprevádza celú stopáž. V neposlednom rade je tento horor silný v rámci sociálnej kritiky, aj keď to miestami trochu nešikovne zobrazuje južanské stereotypy, ale záporáci pôsobia velmi nepríjemne. Velmi príjemný horor a už teraz sa teším na to, ako si ho niekedy pozriem znova. + Ronnie Gene Blevins + herec z Ditch + herečka z Fire City: End of Days a Mom and Dad ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Rape & revenge. Moc povedený. Sympatická holčina, která se nechtěně zaplete do honu na indiány. Možná se neměla po cestě tolik fotit a raději jet co nejrychleji za svým milovaným černouškem. Nejela, koza. Její dobrý srdíčko chce pomáhat a tak dostává co si zaslouží ,od bandy rapežíznivejch rasistů. Nakonec i (to není kudla, to je vole mačeta) píchaneček do bříška. Zoe to ale nevzdá, vstane z mrtvých jak Jeshua a do díry v bříšku si nacpe hlínu, aby se to rychle zahojilo. Červenej rukáv co se s ní probral, je mimochodem spíš zelenej a z hlíny mu lítaj sekerky rovnou do ručky. Tak se jde na věc a bodycount utěšeně přibejvá. Trochu jsem to ospoileroval, ale co už . Nadprůměrná podívaná. 80% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

U Savaged by se mohlo prostřídat hodnocení ve škále od 1* do 5* v závislosti na úseku, který právě sledujete.. na začátku jsem si říkala, že už už aby to přešlo z fáze jedna (rasistická šovinistická hovada plení co můžou) do fáze dvě (pomsta oko za oko, krev za krev..hmm, i když v tomto případě tam figurovaly jiné orgány..), protože přece jen jsem trochu jemnocitná a mám radši, když se ubližuje "těm špatným". Fáze dvě překvapivě dodala snímku grády, ducha a červíky, ale protože jsem si začala klást onu věčnou diváckou otázku, a sice- "to mysleli vážně, nebo si z nás dělají legraci?", hodnocení šlo dolů. Celkově není horor vůbec špatný, takovou tu zábavnou část bych hodnotila spíše pozitivně, takže nakonec za 3*. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama