Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (408)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dark Skies je žánrově přebujelé dílko, které si po celou dobu nemůže vybrat mezi tím, zda je unylým rodinný dramatem nebo otřelou klišovitou duchařinou, která však místo duchů straší bubáky z Hangáru 18. Chyběla mi alespoň špetka nadhledu, i když náznak by se vlastně našel v osobě ufobijce a jeho klasifikace emzáků, těžko však říct zda to bylo úmyslem tvůrců, stejně jako ruka ET, která ve finálním střetnutí zaklepe na rameno jednoho z členů vyděšené rodiny. Abych to nějak shrnul, Dark Skies sice nenudí, ale taky absolutně ničím nenadchne, prostě tuctová báchorka. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Dark Skies patří mezi ty "menší", méně hvězdné snímky, které nepotřebují vysoký rozpočet, slavného režiséra, ani ohromující vizuální triky, aby zaujaly. Snímek má sice podle některých spoustu logických děr, kterých já jsem si však vůbec nevšimla. A pokud ano, tak mi přišly natolik zanedbatelné, že jsem na ně v dalším ději stejně rychle pozapomněla. Dark Skies má zdařile budovanou atmosféru, kde se ze zdánlivě "nevinně" vzhlížejícího fórku stane pravidelný teror všech členů rodiny. Při několika scénách mě opravdu hodně mrazilo (hromadný nálet ptáků na dům). A Joseph Bishara mě zase děsil svou originální hudbou. Kurňa, kde se ten chlápek celou dobu schovával?:) Závěr snímku si nechává otevřená vrátka pro případné pokračování, kterému bych se vůbec nebránila. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Co furt všichni mají u podobných filmů za problém? Co vlastně čekáte? Skrytou symboliku o smyslu bytí či nebytí? Zbrusu originální nápady? Vždyť už tu VŠECHNO bylo! Co pořád dál vymýšlet, aby člověk nebyl označen za plagiátora, vykradače myšlenek nebo novodobého Eda Wooda? Tohle MĚLO hustou atmosféru a i když originalita chyběla, není třeba to hned poplivat. Ale co, proč se rozčiluji, je to marné, je to marné... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Herci otřesní, kromě tedy J.K. Simmonse. Armosféra na dobré úrovni. Režisérův zatím nejlepší počin, i když mě tedy hodně překvapuje, že po dvou kravinách má stále důvěru producentů, aby točil dále pro kinosály. To se málokomu podaří. Je ovšem vidět podstatné zlepšení, kdyby se vypilovaly některé hodně nevěrohodně zahrané dialogy, film by jen a jen získal. Téma je to moc zajímavé a jak jsem již napsal, poměrně solidně zpracované... Což bych u Scotta Charlese Stewarta nečekal. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film si pokojne plynie, rodinka si žije svoj obyčajný život a hneď prvá ľakačka ma nájde nepripravenú. A vôbec, skoro všetky .. a pritom boli na miestach, kedy sa dali čakať. Na mňa to vaše hororové klišé fungovalo, takže ja som sa bavila tak na slabšiu štvorhviezdu ... idem ja radšej skontrolovať všetky tie čmáranice mojich detí, lebo mám pocit, že mi včera niekto vyžral chladničku. (filmová výzva 2017 - Marky91) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Scenár bol hotový za šesť týždňov. (Greenpeacak)
  • Úvodné motto filmu: "Two possibilities exist... Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”, patrí Arthurovi C. Clarkovi, ktorý je známy najmä ako autor science fiction literatúry. (Lukoh)
  • Hlavní postava Daniel Barrett (Josh Hamilton) si koupí brokovnici a ihned ji také dostane. Ve skutečnosti by však měl absolvovat čekací lhůtu dvou týdnů. (Lucasion)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno