Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

Liznic 

všechny recenze uživatele

Perry mi hodně připomíná McHaleho z Community. Ostatně celý seriál mi připadá jako jemná variace na Community - pro mne ale slabý odvar. Nevím jestli je to nostalgií kvůli Perrymu (Přátelé jsou nelepší seriál na světě!!!), nebo tím, že Community ještě nezačala nová sezóna. Každopádně vůbec to není špatný a že se u toho nesměju?! Hlavně se nenudím a chvíle jsou to příjmeně strávené. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí komik tak zkusi štěstí v Go on, kde v podstatě hraje to samé jako v Mr. Sunshine...jinak řečeno, on neuvěřitelně schopný člověk, relativně úspěšný, ale má nějaké osobní trauma, které si ventiluje v skupince ještě ujetějších lidí, které vede ženská, která ani na to není kvalifikovaná...a tak Perry pomáhá i nepomáhá této skupince lidí...sem tam se naskytne funny momenty, které vrátí člověku důvod proč se na seriál dívat dál...já viděl zatím tak 11 dílů, některé lepší, některé slabší...přistihl jsem se ale že jsem přeskakoval scény, kde nebyl Perry...prostě je to jediná osobnost, která seriál skutečně táhne...bohužel ostatní dělají solidní křoví. Zatím lepší 2* a mrknu na pokračování...jestli to nějaké ještě má.Update: Po 21 dílech...tak nevím, když jsem mrkl na sledovanost šla šupem bodů. Paradoxně se začalo v serii v druhé půlce něco dít, nicméně začíná to postrádat ten crazy náboj na začátku řady (kočičí závislost, zdařilý sarkasmus Matta) a začíná to zavánět typickým formátem sitcomu (když už docházejí nápady, začnou osazenstvo párovat), což je trochu škoda. Nadruhou stranu, serie moc nemůže nabídnout než one man show Matta, ostatně tam hodně působí jako spasitel celé skupiny...počkat, to jsem už někde viděl. Nebylo to náhodou v Community? No uvidíme po posledním dílu řady, jestli dostanou zelenou pro druhou řadu. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak dá se, ale hlavně mě potěšil díl s Courteney Cox. Konečně jí její staří Přátelé" můžou vracet příležitosti s hostováním. Ona zatím měla v Dirtu i v Cougar Townu Jenn Aniston, v Cougaru byla i Lisa Kudrow. Bylo hodně příjemné vidět Matthewa a Courteney zase pohromadě. A navíc v tak bláznivém nápadu. A už o ní nikdy neřeknu, že vypadá staře :) ()

Dejsifacku 

všechny recenze uživatele

Perrymu byla role evidentně napsána na míru a je to dobře. Charakter Chandlera se s drobnými změnami vrací. Seriál má díky změti více či méně psychotických charakterů dobrý komediální potenciál. Snad se udrží (či stoupne) úroveň prvních dílů po celou řadu a na slovo cliché si nikdo ani nevzpomene. Předpokládám větší úspěch, než měl Matt LeBlanc s Joeym. Uvidíme. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Trosku smisene dojmy, scenar je pro me misty velmi zabavny - se sympaticky horkou prichuti, treba kdyz soutezili, kdo je vic ve srajdach, ale prijde mi to celkove trochu krecovity / neprirozeny a v urcitych momentech znacne prehnany nebo minimalne prehnane zahrany, kdyby Perry nebyl tak naspeedovane "moc", pusobilo by to duveryhodneji, takhle mi ta jeho postava i pres sympatie k tomuto herci neskutecne leze na nervy a paradoxne me bavi spise ty vedlejsi divnocharaktery. Kez by jeste misto dalsich pokusu ala Mr. Sunshine prisel v necem tak skvelym a vyjimecnym jako bylo Studio 60... ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama