Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Pro me nejvetsi prekvapeni lonskeho roku, trefil se mi to do nalady. Vtipu je dost a vazne sceny nastesti casem ustupuji (uz to bylo na me trochu moc), ale zruseni me hodne mrzi. No jo, co se da, jak nekdo vtipne poznamenal, NBC je misto, kam dobry serialy chodi umrit. Treba se ho (stejne, jako Cougar Town) chytne nejaka mensi stanice ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak dá se, ale hlavně mě potěšil díl s Courteney Cox. Konečně jí její staří Přátelé" můžou vracet příležitosti s hostováním. Ona zatím měla v Dirtu i v Cougar Townu Jenn Aniston, v Cougaru byla i Lisa Kudrow. Bylo hodně příjemné vidět Matthewa a Courteney zase pohromadě. A navíc v tak bláznivém nápadu. A už o ní nikdy neřeknu, že vypadá staře :) ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní téma pro sitcom. Seriál je každopádně dobře obsazený a i herecké výkony jsou dobré, některé postavy ale lezou na nervy. Vzhledem k neobvyklé tématice a prostředí jsou často neobvyklé i zápletky dílů. Na konci první řady jsem čekal nějaký větší cliffhanger, skončilo to tak nějak neurčitě, možná proto, že nevěděli, jestli budou prodlouženi, ale i tak se do toho mohli opřít více. Celkově bych Go On zařadil mezi ty "celou dobu usmívající se" než "jednou za čas hláška", ale problém je v tom, že to usmívání není celou dobu, a proto jen tři hvězdičky, i když jsou to spíš lepší tři. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry hýří optimismem a vtípky, ale jen na venek. Zemřela mu žena a ve jeho firmě jsou si jistí, že musí absolvovat skupinovou terapii pro vyrovnání. A tam se teda dějí věcí. Rozhodně vtipným okamžikem je soutěž uspořádaná právě Matthewem, když vedoucí skupiny má zpoždění. Parta lidí s různými životními osudy se předhání v tom, kdo má život horší a vytahují nejstrašnější zážitky jako esa z rukávů. Každý díl měl opravdu něco do sebe, super ukázka toho, že i na problémy jde nahlížet jinak. Hodně povedený sitcom s vážnými tématy. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání poslední epizody a po zjištění, že druhá série již nebude jsem si posteskl. Opět. Úplně stejně, jako posledně, když jsem se dozvěděl, že předchozí Perryho seriál, Mr. Sunshine, byl také zrušen. Osobně se mi tenhle mírný, uhlazený a vůbec ne trapný Perryho humor líbí. Jako by se člověk cítil po sledování těchto seriálů lépe. Zase jedno podle mě ne oprávněné zrušení. Ale znáte to, jde jen o peníze :( ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama