Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Děsná hovadina, asi na stejné úrovni jako 30 Nights of Paranormal bla bla bla... Každopádně mě to chytlo ve správné náladě a tak jsem se několikrát i z plna hrdla zasmála nad de facto úplně debilními vtípky a i když mi i těch osmdesát minut přišlo dost zdlouhavých, furt jsem se bavila víc, než u všech pokračování parodovaného materiálu. Nejlepší scénka - ať si tu duch tříská, čím chce, my si čteme noviny :-) 50% ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Haunted House je parodie a tak jsem k tomu přistupovala - vypla jsem mozek, nečekala nic inteligentního a byla připravená na trapný, až fekální humor. Nakonec jsem byla mile překvapená a beze studu říkám, že až pár trapných momentů jsem se většinu času bavila. Pokud jde o Marlona, tak o něm si myslím, že je to dobrý herec, protože i v parodiích podává poměrně dobré výkony a přála bych si ho vidět i v nějaké charakternější roli. V Requiem za sen ukázal, že to zvládne. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Jediné plus a jedinou hvězdu tomuto snímku udělím proto, že ukazuje, jak stupidní je vlastně Paranormal Activity série. Tohle však jde ještě dál. Ano, občas jsem se uchechtl, ale z devadesáti devíti procent se i tak jedná o snímek, u kterého nostalgicky budu vzpomínat na první dva Scary Movie než na tuto nenormální vol...inu. 20% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo novy Scary Movie vtipny aspon jako tohle, tak jsem byl na vysost spokojenej, protoze oproti nejnovejsi Scary Movie traparne, je tohle slusne natoceny a hlavne vtipny. Sice se tu vlastne paroduje jen jeden film, ale to vubec nevadi, protoze tvurci presne trefily tu hranici, kdy staci trochu pridat bububu a uz to funguje jako horor a nebo naopak prihodit nejakou uchylarnu a funguje to jako komedie. Ne ze by tu byly nejaky masakralni vtipky celou dobu, to urcite ne, obcas to je samozrejme bud neoriginalni nebo az trapny, ale Wayansovi tyhle role skvele sednou, takze tahne i ty slabsi pasaze a ja se celou dobu docela slusne bavil. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že se pobavím, místo toho přišel trapný humor a k tomu všemu obří nuda. Marlon Wayans je největší pozér jakého jsem kdy viděl. Jediný co funguje, jsou možná nějaké jednotlivé vtipné scény, ale jako celek, to vážně ne. Ano já vím, je to parodie, ale na mě to bylo dost ubohý. Dvojce dám šanci, jelikož jsem viděl nějaké scény, které mě hodně pobavili, tak uvidíme, snad to to nebude taková nuda jako jednička. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)
  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)

Reklama

Reklama