Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Kdybych to měla hodnotit jako knihu tak bych jí dala zhruba 25%,film po shlédnutí také ohodnotím,ale jestli tady bude mít fakt víc než 60%,tak to bude gól!

Mraxis

Mraxis (hodnocení, recenze)

Je to jen mnou, nebo když se člověk podívá na fanklub, tak ty uživatelské jména zní všechny jako dívčí? Přitom knížka je tupý, komerční brak, který nemá smysl dočíst. Navíc většina dívek není vzrušována širším spektrem sado maso hrátek a to ani většina submisivních slečen... Cítím ve vzduchu mírný nádech pozérství a manipulace s divákem prostřednictvím reklamy. Okay, půjdu se na to podívat... Ale jednak ne do kina protože, to nebudu financovat a druhak jen proto abych mohl podat pravdivé svědectví o tom, jaký film je... Bez ovlivnění reklamou či nějakým párem vaječníků s ofinou. Čert ví, třeba si ještě spravím chuť po Birdmanovy.

na příspěvěk reagoval Apolskis, Falconica

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel skinny smazal svůj příspěvek.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Ja tipujem 63 percent :D ... pod 60 to nepôjde predsa len to je ovplyvnené zážitkom z knihy. 

na příspěvěk reagoval skinny

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Acutake

Ženy - průměr 9.2
Muži - průměr 5.6

Toto zrejme asi ženy čo nečítali knihu pozrieť nepôjdu. Tá kniha musí veľmi ovplyvňovať myslenie. 

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

Na druhou stranu by tento finanční propad mohli vykompenzovat prodejem elektřiny ČEZu. Mám takovou vizi, že by divačkám byl zavedena  trubička (volba velikosti je ryze na zúčastněných) do, ehm, dolních partií. Díky jistě existujícímu konvertoru měnícího vlhkost na jinou energii se jejich kámoš na jednou použití nabije elektrickou energií až k prasknutí a ČEZ bude schopen rozsvítit nejednu cikánskou kolonii :) Navíc díky lubrikaci dojde k lepšímu přenosu energií. Voe, už jen čekám na Nobelovku!!!

Acutake

Acutake (hodnocení, recenze)

Tak jsem se jen tak ze zvědavosti koukl na imdb.com na tento film, docela mě zaujalo hodnocení.

Ženy - průměr 9.2
Muži - průměr 5.6

Uvidíme, jak se to změní po premiéře :-)

na příspěvěk reagoval Hees

Příspěvek byl smazán administrátorem.

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

DeathTheKid

No já sem z toho úpe vyndaná! Se těším jak kráva voe, to bude dobrej hukot, ti říkám! Sem si na to vzala i volno jako, jdeme do kina úpe všechny holky z Kauflandu, včetně pokladní Eržiky a to chodí do kina nerada! Mazec jako. 

na příspěvěk reagoval Apolskis

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

Hádám, že únor bude mít rekordní prodeje pohlcovačů vlhkosti do kin. Co holky? Třeba oprášit vaječníky :D

na příspěvěk reagoval RedAK

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Je to film, který má hodně fanoušků (spíše fanynek) a zrovna tak spoustu odpůrců, takže já tipuju podobné hodnocení jako má třeba Tvajlajt. :D

na příspěvěk reagoval Nikol10, psychous3

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

i když tento film je mířen spíše na holky, tak já osobně si myslím, že to může být sakra dobrej filmek... hodnocení tady tipuju kolem 80ti %

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Tatum je podle mě velmi dobrý herec, když ty to tak nevidíš, tvá věc. Já si jeho filmy užívám. Podívej se ná má hodnocení a uvidíš, které jeho filmy považuji za dobré, a které ne. Ale pozor! Špatný film neznamená špatného herce. Dnes už všichni ví, že scénář a režie hrají ve filmech prim.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama