Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

„You don't believe in paranormal? I am Spanish, of course, I believe. I believe in all that shit. Big Foot, Chupacabra, Obamacare. Tak vážení, what the f*ck, have I just seen?! Bez akéhokoľvek mučenia priznám, že prvý Haunted House sa mi v rámci takej tej podvratnej zábavy celkom páčil. Objektívne by na viac ako tie dve hviezdičky nebol, ale za správnych podmienok (čítaj: so správnym množstvom pív/alkoholu v krvi / otestované) a správnou partiou kamošov pobaví a subjektívne mu nemám najmenší problém prihodiť aj tú tretiu hviezdu. Druhý krát v živote ten film už síce vidieť nechcem, ale to nie je dôvod prečo ho odsúdiť. Navyše stále bol aspoň o nepatrný level vyššie ako súčasná odpadová parodická konkurencia typu Superhero Movie, Paranornal Movie, Epic Movie, Date Movie a pod. Na pokračovanie som bol preto právom zvedavý. Bohužiaľ, Haunted House 2 už nefunguje ani s fľašou tequilly v krvi (taktiež otestované) a smelo sa môže zaradiť ku svojej odpadovej konkurencii. Netuším, či všetci zúčastnení stratili za ten rok od prvého filmu aj tú poslednú mozgovú bunku, ale inak si tento rapídny prepad neviem vysvetliť, nakoľko za kamerou, ani pred kamerou sa nič nezmenilo. Ten istý režisér, ten istý scenárista a zase raz Marlon Wayans (pre ktorého mám malú slabosť ešte od čias prvého Scary Movie). Haunted House 2 síce paroduje populárne scény zo súčasných hororov ako Conjuring, Sinister, Possession, opäť raz Paranormal Activity 3 alebo v náznakoch aj Evil Dead, avšak nefunguje ani jedna kvázi vtipná scéna, všetok humor je ďaleko za hranicou trápnosti, za hranicou akéhokoľvek vkusu a vôbec za hranicou znesiteľnosti. Po celý film postavy otravne kričia, vrieskajú, hulákajú, až z toho po pol hodine bolí hlava. A keď nerobia to, tak sexujú alebo sa opakuje doslovne 15x ten istý vtip so španielskym susedom. Pokiaľ teda niekomu príde vtipná holá Wayansova riť ako desať minút preťahuje bábiku z Conjuringu v rôznych polohách, tak smelo do toho. Za mňa nikdy viac a silne pochybujem, že sa nechám (v akomkoľvek stave) ukecať na prípadu trojku, pokiaľ vznikne. Zasmial som sa jeden jediný krát pri hláške zo samotného úvodu komentára. A to teraz nechce vyznieť skutočne nijako povýšenecky, ale ktorú pochopí len minimum tunajších divákov, ktorí si pustia film akým je Haunted House 2. Ale plne tomu rozumiem, veď načo by sa aj zaujímali o politiku USA, keď to dostatočne nefunguje u nás. Za tú hlášku ten jeden bod, inak za nič iné. Na záver pripomínam, že nie som žiaden puritán, ani internetom erudovaný rádoby filmový kritik, ktorých je na CSFD plno, ani výhradne zaťažený proti podobných paródiám a prvý film ma v rámci možností aj pobavil. Toto však nie, nie, nie, nie a ešte raz nie! CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v první půlhodince jsem se nasmála skoro stejně jako u jedničky, i když nafukovací pes v samém počátku byl paradoxně i vrcholem filmu. Po půl hodince už to šlo ale ze tří hvězd strmě dolů, protože se povedené vtípky vesměs poschovávaly mezi kanonádu černošských a sexistických fórků, a když se z takovejch udělá hlavní náplň filmu na úkor parodovaného materiálu, začne to být docela zívačka. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wayansové už nejsou zábavní jako v leteh 2000. A tohle dílo to jen potvrzuje. Ano uznávám je to lepší než první díl ale to moc nepomůže. Začátek je sice zábavnej ale po prvních 10 minutách film padá do těžké trapnosti. Černoský humor je ohranej a rasismus ke konci filmu není tak moc vtipnej. Pochybuju že se Wayansovy aspoň minimálně přiblíží k dokonalosti Scary movie. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Marlon je naprostej magor, ty jeho výrazy a křik je prostě dokonalej, škoda, že většina filmu je tak hrozně trapná. Příjde mi, že jednička byla lepší, pamatuju si víc scén, z dvojky si budu pamatovat jen scénu se psem, to je naprosto dokonalý, u toho jsem málem brečel smíchy a pak narážku na Scary Movie a ještě Annabelle, kze který udělali hroznou couru. Ale u ní se mi líbilo jen pár scének, pak už to bylo trapnější. Hodněkrát jsem si si úplně představoval ten originální film a pak přišel nějakej naprosto debilní vtip :D Jednička byla lepší, bylo tam víc vtipných momentů, takže bohužel jen za 2*, ale stejně chci další díl! Jo a Chezush chtěla dát 3*, fakt hnus jako! :D ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

POdruhe to uz nevyšlo.. Opakovany vtip neni vtipom, vsetci sa zblaznili, posadol ich demon a natocili dost nezazivne ,nevtipne a trapnejsie pokracovanie skoro paradnej jednicky. Jediné, prečo nesplachnem ten trash do kanala , su sceny s Abigail, pri nich smiech sa dostavil samovolne. Wayans je vtipny, neberiem, tu ale prišiel s prazdnymi rukami a tentokrat ma nenadchol. Som sklamany. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama