Reklama

Reklama

Ladíme 2

  • USA Pitch Perfect 2 (více)
Trailer 1
Komedie / Hudební
USA, 2015, 115 min

Režie:

Elizabeth Banks

Scénář:

Kay Cannon

Kamera:

Jim Denault

Hrají:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner, Katey Sagal (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil. Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. (CinemArt)

(více)

Videa (39)

Trailer 1

Recenze (186)

Handle 

všechny recenze uživatele

Na Pitch Perfect 2 jsem se těšil, ale že to bude takhle dobrý jsem teda vůbec netušil! :) Skvělá jízda plná absurdního humoru. Děj je hnaný do extrémů, herečky ze sebe dělají krávy a melou hovna, čímž se jistě tak trochu poukazuje na pitomé lidi, stereotypy či hudební filmy... :) Neuvěřitelně jsem se bavil, tyhle sebeparodie miluju! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ladíme 2 spája mnohé atribúty pokračovania: venuje sa hrdinkám, posúva ich do nových situácií, aj na medzinárodnú súťaž (mimo zóny komfortu USA); produkčne vyzerá nabitejšie, najmä v hudobných číslach. Prvá polovica je relatívne pomalá a veľa sa zaoberá predstavením pred Obamom a následným sklamaním, no druhá sa rozbehne a vyústi do parádneho finále. Medzinárodná scéna dodáva patričnú pestrosť a dobrú príchuť – všetky hudobné čísla sú vynikajúco aranžované, odspievané (ak doteraz niekto neveril, že Anna Kendrick spieva báječne, tu to musí do hlavy dostať) a ponúkajú ešte väčšiu variabilitu ako v jednotke. Réžia Elizabeth Banks má cit najmä pre jednotlivé šou a vystúpenia. 68% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně rozhodně lepší podívaná než v případě jedničky. Zmizelo zvracení, přibylo hlášek, které naráží na hloupost američanů a vůbec celkově se lehce naváží do USA, což mi přišlo super. Navíc hudebně je to zas o level výš. No myslím, že ještě zvážím 4 hvězdy, fakt se mi to líbilo. Zatím za 69%, ale možná přidám... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Vulgární, odpudivá, pšouky vypouštějící Fat Amy měla být zřejmě nosným vrcholem vtipnosti a zábavy .. pro mě tedy právě naopak .. neustále mi kazila jinak poměrně velmi slušný estetický zážitek ... jeden z filmů, kde křoví tvoří několik nádherných absolutně nevyužitých dívek - vévodí jim samozřejmě téměř nevyužitá Stacie /Alexis Knapp/ ... summary : 1 q nevkusu a trapnosti + pár velmi dobrých hudebních čísel a Beca /Anna Kendrick/ a Emily /Hailee Steinfeld/ a Chloe /Brittany Snow/ .. a hlavně, však už víte, ta Stacie ... ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Houpačka jak vyšitá. Cestou nahoru se člověk upřímně zasměje, ale cestou dolu přijde se štěstím jen nuda. Oproti jedničce se nezkouší vlastně nic nového, jen přibude nějaká nová postava a jede se úplně stejně. Což vůbec nevadí, holky jsou poměrně sympatické, takže už jenom z principu se jim snadno fandí, ale bohužel zhruba polovina jejich hlášek, či vtipů stojí dost za hovno a to nejvíce ubírá feel good atmosféru. I tak se vlastně rád podívám na trojku, která určitě přijde. 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (14)

  • Herečka Birgitte Hjort Sørensen o natáčení prohlásila: „Prošli jsme dvou týdenním výcvikovým táborem, nejen abychom se naučili taneční choreografii, ale také abychom získali vytrvalost, abychom skutečně dokázali scény opakovat. (griph)
  • Ve scéně, kdy se Barden Bellas fotí před domem, se neshoduje snímaná skutečnost s výsledným snímkem. Např. dívka vlevo nahoře je na snímku úplně vzadu, další dívky mají ruce v jiné poloze a Chloe (Brittany Snow) nedrží fotoaparát. (M1k3k)
  • Finální scéna byla natočena v parku ve městě Baron Rogue v Lousianě. Davové scény se zúčastnilo přes dva tisíce komparzistů. (ČSFD)

Související novinky

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Universal překonal dvoumiliardový rekord

Universal překonal dvoumiliardový rekord

17.08.2015

Utržit na americké půdě 2 miliardy dolarů za rok se hollywoodskému studiu podaří jen výjimečně. Nejrychleji se na tuhle metu vyškrábali Warneři, kteří ji v roce 2009 zdolali 25. prosince, teď ale… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama