Reklama

Reklama

X-Men: Apokalypsa

  • USA X-Men: Apocalypse (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od počátku civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse, první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů načerpal sílu ostatních mutantů a stal se tak nesmrtelným a neporazitelným. Probudil se po tisíci letech a je rozčarovaný ze světa, který nachází. Rekrutuje tým mutantů včetně zklamaného Magneta (Michael Fassbender) s cílem očistit lidstvo a nastolit nový světový řád, kterému chce vládnout. Osud Země tak visí na vlásku. Raven (Jennifer Lawrencová) s pomocí profesora X (James McAvoy) stane v čele týmu mladých X-Menů, aby společně zastavili svého největšího nepřítele a zachránili lidstvo před úplným zánikem. (Cinemart)

(více)

Diskuze

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Už jsem mnohokrát četl info, že Wolverine zemře. Co je na tom pravdy? To se mluví o komixu nebo o nějakém připravovaném filmu? A jak zemře?

na příspěvěk reagoval LizianShaw

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

LokiZombie

Z toho si nic nedělej. Skoro vždy, když čtu nějakou diskuzi, tak se tam objeví tato milá slečna nebo kdo to vlastně je, a ráda si do každýho rejpne, pořád musí mít poslední slovo a ke všemu se musí vyjadřovat. Několikrát vehementně tvrdila, že X-Men: První třída nepatří do stejného univerza jako původní X-Men trilogie a hle čirou náhodou patří. Prostě schválně provokuje a baví se na váš účet, že se rozčilujete. Raději nereagovat a nechat ji s jejími fantasiemi v jejím pokojíčku. :)

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

jh666

tohle je o ničem. je to vypatlaná kráva, který čtyřikrát řekneš, o co ti vlastně šlo a proč jsi to a to použil, ani tohle nepochopí, ale nebojí se milionkrát vytáhnout nějakou kravinu úplně vytaženou z kontextu, ignorujíc dvacet stran dlouhou snahu jí to vysvětlit. Aby to bylo dotažený k dokonalosti, snaží se u toho trapně napodobit tvůj styl psaní, pokud jsi slovák, papouškuje  krkolomně slovenštinu, čimž mě teda vytáčí do bezvědomí, protože to působí vysměvačně, xenofobně.

na příspěvěk reagoval jh666, GigaPudding, Cech

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Přeci jen, způsob, jak Schreiber zahrál Creeda byl fakt dobrej. V Apocalypsovi by se mohl objevit jako první člen z Bratrstva, tedy jestli ještě existuje. Co vlastně dělal Victor v roce 1983 v Origins? Nepracoval náhodou pro Strykera?

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Škoda, že se nevrátí Liev Schreiber jako Victor. Teď, když se možná události z Origins nestali, se může klidně znovu objevit.

na příspěvěk reagoval LokiZombie

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

LizianShaw

JJ, ten taky umí vlastně cestovat... Pokud se nemýlím, měl hl. úlohu v Age of Apocalypse, myslím že se vrátil z budoucnosti do minulosti, aby zabil Xaviera.

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Možná. I když nevím, jaký mutant to dokáže. Možná že jeden z X-Menů (možná zase "mladý" Wolverine) půjde do hibernace do té místnosti, kde se probudil Apocalypse a pak se probudí až v budoucnosti, kde by varoval starší X-Meny a pak by se nějakým způsobem vrátili do minulosti. Představ si to, starý, mladý Xavier, Magneto, Mystique, Beast + další proti Apocalypsovi. To by byla epická bitva.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

Jestli je to pravda. tak je to zatím nejlepší zpráva od premiéry, Blink byla pro mě z nových postav jednoznačně nejzajímavější.

Související novinky

Noví X-Meni se odsouvají na příští rok

Noví X-Meni se odsouvají na příští rok

27.03.2018

V roce 2018 měly jít do kin tři marvelovky od 20th Century Fox - Deadpool 2, Noví mutanti a X-Men: Dark Phoenix. Nebojte se, s Deadpoolem se nic neděje a dorazí už 17. května. Zbylé dva filmy ale… (více)

Bohemian Rhapsody má nového režiséra

Bohemian Rhapsody má nového režiséra

09.12.2017

Bryan Singer se po comicsárně X-Men: Apokalypsa vrhnul na životopis Freddieho Mercuryho. Produkce nebyla z nejklidnějších, jelikož se na place hádal s představitelem hlavní role Ramim Malekem, nikoho… (více)

X-Meni vs. Jessica Chastain

X-Meni vs. Jessica Chastain

15.06.2017

Simonu Kinbergovi, dlouholetému producentovi a scenáristovi x-menovské série, se splnil velký sen. Po mnoha letech se totiž probil do režisérské sesle a dohlédne na X-Men: Dark Phoenix, přímé… (více)

X-Meni fasují nové mutantky

X-Meni fasují nové mutantky

12.05.2017

V červnu 2018 má premiéru druhý Deadpool a v listopadu 2018 se dočkáme pokračování hlavní x-menovské série, jež bude mít podtitul Dark Phoenix. Je to všechno? Kdepak. Už v dubnu 2018 jde totiž do kin… (více)

Reklama

Reklama