Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné a celkem se mi to i líbilo než se dostali na tu soutěž. Příběh není sice TOP, ale do té soutěže to celkem šlo, vůbec jsem se nenudil. Pak ale přišla ta soutěž a už to dějově bylo to co v minulých dílech a zase to prostě bylo o lásce. Choreografie se mi až tolik nelíbila, na té soutěži mě vlastně zaujal až ten poslední vítězný tanec, jinak to byla hrůza. A výběr hudby se mi taktéž vůbec nelíbil. A hrozně mě štval ten hlavní hrdina Ryan Guzman, to byl takovej namyšlenej frajírek... Ale zastoupil ho Adam G. Sevani, který byl takový sympaťák a navíc jeho dějová linka se mi líbila. No ale vypadá to, že to byl asi poslední film ze série Let's Dance. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,904,384Tržby Celosvetovo $86,165,646Tržby za predaj Blu-ray v USA $314,577 //počet predaných kusov 11,053Tržby za predaj DVD v USA $2,298,511 //počet predaných kusov 82,264║ najslabší diel, choreografia ako tak újde aj keď už ničím extra neohúri ale dejovo opäť klasický výpek /35%/ ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale je to naprosto odfláklý, když to srovnám s trojkou, která je vedena v "podobném" duchu. Efekty, kamera, tancování, příběh, napětí, hudba - to vše je mnohem slabší. Dokonce to ani pořádně neukončili. Připadalo mi to spíše jako snaha slepit předchozí díly nějak dohromady s úplně klišovitými hláškami. Jediný, co se mi tam líbilo, byly ony občasné vtipné situace a celkem ušel ten poslední tanec. Řekl bych, že jedno velké zklamání a nuda. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu pátý díl Step Up. Proč jsem na to šla do kina? Protože mám zkrátka ráda tanec a hudbu na filmovém plátně. Žádný jiný důvod nemám. Příběh o ničem jako vždycky. Tanec naopak super, ale je škoda, že kvalit trojky už to nedosahuje, ale to jsem stejně čekala. Je fajn, že se vrátila postava ze dvojky, Andie (Briana Evigan), její mužský protějšek mi ale nějak zvlášť sympatický nebyl, ostatně stejně tak v předchozím dílu, kde taky hrál hlavní postavu. Vše ale dokonale vyvažuje Moose jako moje nejoblíbenější postava celé téhle Step Up série. Bez něho to zkrátka nějak není ono. Takže ať už to jinak krom toho tance nebylo nic extra, dokud tam byl Moose, byla jsem spokojená. Pěkný byl ještě konec, který nám vyjevil onu "zásadní" myšlenku - nejde o výhru ale o tanec, a tanec dokáže všechny sjednotit (ano ano, je to hrozné klišé, ale naštěstí to na konci působilo docela pěkně - lepší než klasický konec, že prostě vyhrála ta taneční skupina, do které patří hlavní postavy). ~(3,3)~ ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Konečně film, u kterého se nebojím říct, že právě přátelství a víra v sami sebe vždy vyhrají. Tenhle film byl odlišný od těch předchozích, tady i nenávist a rivalita dvou skupin dokázala ustoupit a oni se prostě dali dohromady, na začátku všeho byl rozpad jedné skupiny, za ním však následoval vznik nové, kdy opravdu každý dobrý tanečník rozproudil krev v žilách. A to nejen sobě, ale taky divákovi. Několik slabších míst by se zde našlo, jako například, teď mne nic nenapadá, takže ve filmu asi žádné nejsou. A teď k tomu, proč pět hvězdiček, ta dynamika, ten drive a schopnost se do něčeho opřít, aniž by jste znali konečný výsledek a věděli, že stejně zvítězí ti druzí. Film rozhodně doporučuji, buď se budete bavit, nebo usnete, každopádně tenhle snímek shlédněte a rozhodněte se, u mne úspěch rozhodně nebyl zaručený, ale rozhodla jsem se pro risk. A co vy? ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno