Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (86)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší, ze všech tří sérií. I když jsem vlastně všechny hodnotil stejně, tuhle řadím určitě nejvýš. Pozvolnější rozjezd, pár nových postav, výborné souboje a pak už jen stará, známá dvojka Murdock a Fisk, která si stále dokáže udržet divákovu pozornost i v tomhle dalším pokračování. Prostě komiksový seriál té skoro největší kvality, který ubral maličko akce a víc vykreslil charaktery jednotlivých postav. Pro mě jen a jen dobře. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud fanda seriálu vynechá trojku, vlastně se toho moc nestane. Punisher a Elektra jsou pryč a Fisk tu opět dělá věci pro lepší zítřky stejně jako v sérii první. Vše je jen ještě víc přitáhnuté za vlasy, ještě více scénáristicky zašmodrchané a ještě víc na sílu. Snad kromě několika málo epizod, které od klasického trianglu hlavních postav odbíhají a přínáší svěží vítr do platech (například epizoda Karen), je to same old same old. Čtyřku už raději ne. Navíc ve trojce chybí nějaká ta over-the-top one cut scéna typu schodů z jedničky, nebo vězení z dvojky. A přitom tady je Bullseye, který měl tolik potenciálu. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší i nejlepší momenty v dějinách seriálu ve třetí sezóně, u níž výšku jejích nejlepších momentů bohužel vyváží propady ochotnických zvratů a zbabraných linií vedlejších postav. Tahounem série je nenápadný, ale o to chytlavější "dobrý muž, který špatně odbočil a už se vezl" Ray Nadeem. Jediná figura, která je dovedená k působivé pointě. Pro mě celou sezónu ruinuje strašlivě odfláklý poslední díl a pocit, že Matt je ve svém seriálu jen černý pasažér. Poprvé mě můj oblíbený seriál ve výsledku spíš zklamal. Pokud chtěli tvůrci udělat temný, civilní a těžkotonážní kolos, měli se víc učit u Punishera. Ten totiž nikdy nesklouzl k béčkovým twistům a cimrmanovským odhalením. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na hloupoučký a naivní konec 3. série se jedná o další kvalitní dílo, co nám netflix ještě v dobách jeho největší slávy (a kvality) v roce 2018 přinesl. Postavy uvěřitelné, děj sice pomalejší než ve 2. sérii, ale svým detektivním pojetím se podobně jako u 1. série jedná o kvalitní podívanou. Musím zde vyzdvihnout postavu speciálního agenta Nadeema, který mě už od 1. dílu bavilo sledovat. ()

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci být moc zlej, protože jsem si první 11 dílů docela užil a ten obvyklý problém Marvel/Netflix seriálů, že je tu příliš mnoho dílů na příliš málo děje tady není zdaleka tak hrozný jako třeba ve druhé sérii. Hodně příjemným osvěžením je speciální díl z Kareniny minulosti, takových „jiných“ dílů mohlo být klidně víc. Co se ale nepovedlo jsou postavy a jejich chování a vývoj. Fisk přestal být zajímavý a sexy, Matt je tak nějak furt stejně nudný a jedinou dramatickou postavou, která si projde nějakým smysluplným vývojem je agent Nadeem. Ale ani u něj to nefunguje na 100 %. Největší průšvih je ale scénář posledního dílu, kde se postavy chovají úplně mimózně nelogicky. Takové finále (seriál patrně skončil) Daredevil po výborné první řadě nezasloužil. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Při souboji v kostele Bullseye (Wilson Bethel) hodí po Daredevilovi (Charlie Cox) misku. To je narážka na film Daredevil (2003), kde při dost podobném souboji mezi Daredevilem a Bullseyem v kostele, Bullseye po Daredevilovi hodí totožnou misku. (Knowho)
  • Intro seriálu se objeví až ve 13. minutě. (orionn12)
  • Jedná se o úplně poslední epizodu pod hlavičkou Netflixu. Seriál byl totiž po odvysílání své třetí řady za nejasných okolností zrušen. (NiWi)

Reklama

Reklama