Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 2

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (340)

Shakers 

všechny recenze uživatele

O kúsok lepšie ako jednotka. Predovšetkým preto, lebo sú tu ikonický záporáci korytnačiek - Rocksteady, Bebop, Krang a nechýba ani Technodrom, či dokonca kápo v hokejovej maske Casey Jones (pre neznalých a mladších, ten záporák nie je aby bolo jasné). Ninja Korytnačky 2 priniesli široký výber postáv, ktoré pre nás starších sú dobre známe, no pod tým všetkým je to iba pekná prehliadka efektov, akcii, či záberov na Meganku. Slušná odreagovačka, ale ak mám na výber radšej siahnem po kreslenej verzii. Som zvedavý čo prinesie prípadný tretí diel, mám pocit, že esa z rukávov už došli. Steve Jablonsky celkom fajn náhrada za Briana Tylera. Obľúbený soundtrack: Squirrel Formation, Half Shell. 65% - 3* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Úplně stejně prázdná rutinní podívaná jako byla jednička.Občas mě až zaráželi ty naprosto tupé a prostoduché dialogy, které snad psalo desetileté děcko.Želvy Ninja sem jako dítě miloval a nikdy sem se jejich pořádného filmového zpracování nedočkal.Je sice pěkný, že Trhač nasadí brnění, ale v akci vůbec nic nepředvede, natož souboj s Želváky.Jejich střetnutí s Rocksteadym a Bebopem je taky úplně o ničem.Krank a vůbec finiš sou Avengers s Transformers jen mnohem horší, ovšem za stejné podpory monumentálně patriotického či už spíš patetického soundtracku Jablonskyho a ani ta Megan Fox už není co bejvala/á. Humor absolutně nefunguje.Kdyby se sehnal inovativnější a osobitý režisér, možná by měly želvy naději, ale jestli chtěli tvůrci dát lidem zase jen od toho trochu a od toho trochu ochutnat a vše nám naservírovat ve trojce, mají kvůli finančímu propadáku utrum a my, diváci bohužel taky a věřte mi, že závěrečná skvělá znělka to nezachrání.Jednička byla mnohem lepší a to to byla taky jen průměrná záležitost.Za tejden nebudu vědět, že jsem to viděl.49%. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O trošičku lepší, než jednička řekl bych. Je to celkem vtipné, dějově dost přepálené, zlobotomizované, ale to se dá odpustit, protože to viditelně cílí na mladší diváky. Občas dostanu chuť na nějakou digitální pohádku a i když i tyhle korytnačky jsou spíše průměrné, vesměs jsem se příjemně bavil. Digitál je fakt digitální a je ho hodně, akce je ale v rámci mezí docela přehledná. Jablonského soundtrack burácí na všechny strany, ale hošík se dost nechutně vykrádá. Kdo v tom neslyší transformerský Arrival to Earth, tak kecá. Lidské postavy jsou tak trochu navíc, zejména opět příšerně toporná Megan Fox, která tam vlastně běhá jen pro potěchu oka a nejsem si úplně jistý, jestli takováhle samoúčelná sexualizace jediné ženské hlavní postavy je úplně to pravé ořechové vzhledem k cílovce. Jinak ale fajn blbinka na zhltnutí a zapomenutí. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Přestože v konečném součtu hodnotím jako jedničku, trochu mě to zklamalo. Za příšerný dabing tvůrci samozřejmě nemůžou, ale tentokrát působila akce dost odfláknutě, jako by si někdo řekl, že cílovému divákovi (tj. šestiletému chlapečkovi, který během projekce několikrát odběhne na WC) to bude stejně fuk. Ale upřímně: kdybych z kina odešel hned po první scéně s Megan Foxovou (jak se dostat do blízkosti poskoka, který odnáší důležitá data), práskl bych tu trojku tak jako tak. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $135miliónovTržby USA $82,051,601Tržby Celosvetovo $245,623,848Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,505,708Tržby za predaj DVD v USA $7,754,979║ v podstate štandard prvého dielo dodržaní, opäť tu máme slušnú akciu a zábavnosť, fajn postavy aj Casey Jones zapasoval, aj keď občas sú zbytočne uletené ako uletení mozog Krang, či bláznivý ten profesor, Megan Fox opäť šmakuje a je takou ozdobou, v pohode priemer na vypnutie /videl v kine: 60%/ ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Ve scéně, kdy želváci střílejí po Vernonovi (Will Arnett) z foukačky, je jasně vidět, že k nim stojí zády. Ale i přes to má Vernon kuličku po prvním zasáhnou nalepenou pod pravým okem a po druhém zásahu na čele. (Karn)

Reklama

Reklama