Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 1

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (340)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bavil jsem se asi zhruba stejne jako v pripade prvniho dilu. Dej samozrejme neni buhvijakej, nicmene dokaze svizne odsejpat od zacatku do konce a ackoliv akce neni nic vylozene kulervouciho, rozhodne je zabavna a misty i vcelku originalni. Herci jsou sympaticky, at uz ty skutecny, tak zelvaci. Jedina vytka tak jde k zaporakum, Trhac, Krang, Bebop i Rocksteady by si proste zaslouzili vic prostoru a mohlo by tak dojit na epictejsi finale, tohle sice spatny nebylo, ale trochu zabitej potencial precejen jo, navic uklizeni Trhace bylo vylozene trapny. Asi jsem trochu ovlivnenej nostalgii, jelikoz puvodni serial jsem s chuti sledoval a zaverecna pisnicka proste nema chybu, takze trochu nadsazeny, ale 4*. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Avengers meet Transformers. Je potřeba položit si otázku, co člověk vlastně očekává od filmu, kde se zmutovaný želvy snaží zastavit Japončíka s traumatem, který se spolčí v Dimenzi X s mluvícím mozkem, aby ovládli svět a k tomu si přizve dva bezmozky, ze kterých udělá prase a nosorožce. Je to stejně praštěné jako seriál, ale ten měl alespoň své kouzlo. To kouzlo nepostrádal ani první díl, ten druhý je ale infantilní až hanba, navíc plný strašně nepotřebných a natahovaných scén. Alespoň akce není mdlá (ale ninjutsu tam moc není). ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Aj napriek veľkým výhradám patrím k tým pár spokojným divákom jednotky. TMNT2 však prekvapí výrazne inou atmosférou. To čo v prvom filme nefungovalo sa zmenilo k lepšiemu a to čo fungovalo sa bohužiaľ zmenilo takisto.Aj napriek svojej nablblosti tu je prekvapivo veľký rozsah. Titulní hrdinovia nemajú tak veľký priestor ako naposledy a čas je férovo delený medzi množstvo postáv. Inšpirácia nolanovou trilógiou je očividná. Samozrejme všetko v menej ambicióznom kabáte a s výrazne nižšou kvalitou. Dvojka je objektívne omnoho lepším filmom než jeho predchodca. Svojim uchopením však môže množstvo divákov zmiasť a tých pár fanúšikov prvého dielu dokonca nepríjemne sklamať. Pre ostatných tu ostane aspoň fajn letný blockbuster pokúšajúci sa vyžehliť škodu, ktorá bola na značke necitlivým prístupom pred dvomi rokmi napáchaná. A väčšinou sa mu to darí veľmi slušne. 7/10 ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Mám podobné pocity jako u jedničky, je to zábavné, ale není to skvělé! Chování želv je zachováno, ikdyž Leo toho moc nenamluví. Přidání Rocksteadyho a Bebopa potěší. Přeobsazení Trhače moc nevadí, ale v prvním dílu mi přišel temnější, zde vystupuje jako klasický badass záporák. Výborné cameo Kranga, z toho šel fakt strach! A jako tečku na závěru Megan Fox, ta holka se stále úplně na April moc nehodí, ale pořád je to taková ozdůbka :) Co se týče příběhu, tak za mě ano, přemístění Technodromu z Dimenze X v pořádku, ale vyobrazení je malinko kostrbaté a místy nedotažené. Malinko je škoda, že 70% srandy dělá Michelangelo, 15% Ralph, 10% Donatelo a 5 Leonardo. Přeci jen v seriálu dokázali být vtipný všichni podobně a výborně se doplňovali. To bych do příště trochu vylepšil. Za mě, hezčí průměr... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Teenage Mutant Ninja Turtles" (忍者龜) - štyri zmutované korytnačky, ktoré ovládajú bojové umenie ninjov. Žijú v kanalizačnom systéme pod New Yorkom. Majú veľkosť urasteného dospelého muža. Trénuje ich obrovský potkan. Vedia rozprávať. Mená majú ako talianski renesanční maliari (Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael). Sú to klaďasi, čo chránia obyvateľov pred mocným zločineckým gangom. V roku 2014 bolo natočené filmové spracovanie z produkcie Michaela Baya. Bolo to určené prioritne pre detského diváka. Vizuálne to však bolo solidne spracované, a tak som tomu dal tri hviezdičky. Malo to komerčný úspech, takže sa o dva roky neskôr objavilo pokračovanie s poradovým číslom dva. Je to na takej istej úrovni ako prvý film. Keby som mal desať rokov, čumel by som na to s otvorenou hubou a z kina odchádzal s blaženým úsmevom na tvári. Mám však už štyridsiatku na krku a preto tomu viac ako tri hviezdičky nedám. *** ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Když Michelangelo vyleze z kanálu na ulici, kde je zrovna průvod karnevalu, potká chlápka převlečeného za Bumblebeeho. Film tak odkazuje na Transformers (2007), které režíroval Michael Bay a který je zárověň producentem filmu Želvy Ninja 2. (Frantisek.Fu)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Okrem mesta New York a Buffala, prebiehala časť natáčania aj na juhu Brazílie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama