Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrovský gorilí samec King Kong nezemřel po pádu z mrakodrapu, stále žije! Jeho život je ale opět v ohrožení. King Kong je již dlouhou dobu v kómatu a nutně potřebuje operaci. Lékaři ale nemají krev a bez té zákrok provést nelze. Jeden lovec však učiní nečekaný objev. V pralese najde samici stejného druhu. Okamžitě je převezena a King Kong může být operován. Jenže po probuzení z kómatu King Kong cítí přítomnost samice a pudy jsou silnější než všechny řetězy. Společně uprchnou do hor, ale lidé je nehodlají nechat na svobodě… (Vapet Production)

(více)

Recenze (107)

wosho 

všechny recenze uživatele

První King Kong od Johna Guillermina i přes jisté problémy byl dobrým filmem na který se dá i vícekrát podívat (hlavně zásluhou herců). Ale tento paskvil je už moc béčkovitý, zcela bez kouzla a nějakého dobrodružného nádechu. A hlavně Linda Hamilton je tady nic moc a ten Brian Kerwin je spíše šašek, než hrdina. Tato verze King Konga je rozhodně nejhorší a pobavit může ledatak milovníka špatných filmů, či někoho po lobotomii:-) ()

anli 

všechny recenze uživatele

Volne pokracovani "King Konga"z r.1976,ktere radeji vubec vzniknout nemelo.Scenar je opravdu hloupoucky a bez napadu.nechapu,co reziser John Guillermin timhle filmem zamyslel a navic divakovi vubec nic zajimaveho jako reziser nepredvadi.Prvni pulhodinu jsem cekal,co se z toho vyvine a pak jsem se modlil,aby uz to skoncilo.Jediny klad filmu je Linda Hamilton,ktere to moc slusi a Peter Elliott,ktery dela co muze.Samozrejme to cely film nezachrani a ja mu davam zivoucich 20%. ()

Reklama

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, proč se film vůbec točil. Oživení Konga bylo zbytečné a navíc absolutně pitomé. To mám věřit, že prostřílení kulomety způsobí jen to, že Kong má problém se srdcem, to jako nevykrvácel? Potom efekty, to je kategorie sama o sobě. Dva lidi v chlupatým obleku, což není vůbec poznat. ;) Délka je naštěstí přiměřená, takže to není úplné mazání mozkových buněk. Jen bych příště uvítal nějaký lepší nápad. Třeba mohl mít Kong bráchu??? ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tento film je špatný, to je pravda. Příběh oživení King Konga a následně nalezení jeho partnerky je naprostá hovadina a taktéž herci a hlavně vizuální efekty jsou příšerné! Navíc tu není žádná pořádná emotivní scéna, která v King Kongovi vždycky je a tady chybí. Jednu hvězdu dávám za některé povedené akční scény a tu druhou za úžasnou Lindu Hamilton, která je moje oblíbená herečka. 2 slaboučké hvězdy. ()

funesfilm 

všechny recenze uživatele

Za prvým dielom z roku 1976 zaostáva o niekoľko priečok. Málokedy sa stane, že pokračovanie ide v línii toho predchádzajúceho. Vyznieva tento film niečo ako hranie sa na veľké opice, čo robia bu-bu-bu. Je pravda, že som ho videl hlavne s katastrofálnym dabingom, no to nemení nič na tom, že dávam len tri hviezdičky. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu lze zpozorovat osobu s cedulí „You Kong, Me Fay“ – jedná se o odkaz na Fay Wray, která si zahrála Anne v prvním filmu o Kongovi z roku 1933. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se od 8. února 1986 do 27. května téhož roku a filmování probíhalo převážně v americkém státě Tennessee – města Pigeon Forge, Lake City a Jellico, vodopád Fall Creek Fal. Dále se točilo v Severní Karolíně ve městě Wilmington – využito bylo místního filmového studia a univerzity. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama