Reklama

Reklama

Poldark

(seriál)
  • Velká Británie Poldark
Trailer 2
Velká Británie, (2015–2019), 41 h 43 min (Minutáž: 55–60 min)

Tvůrci:

Debbie Horsfield

Předloha:

Winston Graham (kniha)

Scénář:

Debbie Horsfield

Hudba:

Anne Dudley

Hrají:

Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Ruby Bentall, Jack Farthing, Phil Davis, Crystal Leaity, Tristan Sturrock, Sabrina Bartlett, Beatie Edney, Alexander Arnold (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(43)

Otec mu zemřel, majetek má v troskách a jeho milá Elizabeth je zasnoubená s jeho bratrancem Francisem. Roku 1783 se Ross Poldark vrátí do svých dolů na cín z americké války za nezávislost a zjistí, že se doma hodně změnilo. Je odhodlán vrátit dobré jméno odkazu svého otce a pomoct lidem v místní vesnici. Brzy však narazí na problémy, když z rvačky zachrání mladého uličníka Demelzu a pokusí se získat kontrolu nad doly, na které má zálusk jeho rival, chamtivý a arogantní George Warleggan. (Viasat)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (64)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem vidět, jak sympatický trpajzlík Kili z Hobita, tedy Aidan Turner, povyrostl - a stálo mě to víc než osm hodin času téměř bez přestávek. Sice si na romantické ani dobové kostýmní věci příliš nepotrpím a většinou mě nebaví je sledovat, do tohohle příběhu jsem se úplně zamilovala. Ross Poldark je skvěle napsaná i zahraná postava a jeho drahá Demelza za ním nijak nezaostává. Už teď nedočkavě vyhlížím druhou sérii... ()

geklon

všechny recenze uživatele

Tahle sladkobolná historka dost flašinetářsky připomíná jaká byla ta doba zlá, krutá...až Vám z toho u čtení vlhnou oči. Za mě asi né. Zpracování je víc, než solidní a t že to bude mít úspěch je jasné ústřední milenecká dvojice je přec nádherná. POhádkové hraní mě trošku vytáčí....ale proč ne. Jiný čas, jiný mraf. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

Historické Anglicko z konca 18. storočia. Spoločnosť prísne rozdelená medzi vrstvy chudobnej lúzy a šľachickú vrsvu, medzi ktorými lavírujú dve hlavné postavy Ross a Demelza. Príbehy plné intríg, zášte, nenávisti ale aj priateľstva a lásky. Výborná výpravy kostými ale aj uchvatné zábery na pobrežie útesy a more. Motívy sa stále vracajú a opakujú, bojím sa, že to nebude mať konca kraja a že sa v ďalších sériach a dieloch dostaví nuda. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

BBC jako tak často potěšila. Jedná se v podstatě o klasické kostýmní drama, kde kromě existenčních potíží jde o milostný trojúhelník. Ovšem nebojte se, děj se v tomhle směru nevydá cestou ohraného klišé a titulní hrdina udělá na první pohled neromantickou, ale ve výsledku fungující volbu. Jeho vyvolená mimochodem v průběhu několika dílů jako postava krásně rozkvete. A aby Poldark nebyl příliš dokonalý, za část svých potíží si může hlavně sám. Well done, guys! ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Nudná limonáda s charismatickým hlavním hrdinou, kterýmu ale jeho lásku k služce nemůže nikdo věřit, chemie nefunguje, je to nezáživný, místama až nudný, bez náboje a pořádnýho příběhu. Pokud chcete vidět třeskutou chemii, skvělý dialogy a 100% uvěřitelný herce, koukněte se na Outlander (Cizinka). To je příběh, ktrerý má absolutně všechno, co Poldark postrádá + ještě charismatičtějšího hlavního hrdinu a ústřední dvojici, kvůli který nebudete v noci moct usnout.:-) ()

Galerie (748)

Reklama

Reklama