Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nemam rád, když se při filmu cítim trapně. A při závěrečným přeslazeným happy endu, což myslim není spoiler, jsem se styděl až až. Tuctový "drama", kterých vznikalo na začátku tisíciletí ohromný množství, a který ničím nevyniká. Alba je možná kočka, ale nikdy to nebyl můj ideál krásy a ve skutečnosti jsem trochu fandil tomu zlýmu, který hrál alespoň to, že to je debil. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

A mám za sebou ďalšiu nervy drásajúcu, hlbokú a posolstvo nesúcu drámu :). Ťažko uveriť, že do podobných filmov sa vôbec snažia niečo podobné zakomponovať. Polovicu filmu je vyplnená nič moc nehovoriacimi tanečnými choreografiami a celkom fajn hudbou. Lenže to som si mohol zapnúť aj nejaký hudobný kanál a čumieť naň jeden a pol hodiny. Príbeh priehľadný ako najčírejšie sklo. Filmu pomáhajú len celkom príjemná herecké zoskupenie. 55%. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba by se mi líbila, i kdyby točila zmrzlinu, zametala listí v parku anebo drhla koupelnu, natož když vrtí boky, tancuje jako o život a je zatraceně sexy. Příběh už je slabší, nějaké to sociálno, které vždy zaboduje, špetka lásky a romantiky a hodně, hodně, hodně tancování. Výsledek je díky Jessice dobrý. ()

D.awi.d odpad!

všechny recenze uživatele

Co se k tomuhle dá napsat ?? Nic,je mi líto,ale prostě se tam nic nedělo... vážně, vůbec nic... k tomu nic napsat nelze.Kde nic není,ani smrt nebere.Naivní film s tancováním, stejně jako You got served.Ale You got served má lepší tancovací scény.Ano, je to tak... tohle je horší film, než You got served.... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Ty hlavo skopová, jestli přijdu pozdě, tak máš po ptákách, ty sluho bílej, co by chtěl bejt řidič slečny Daisy" ... dělová hláška Missy Elliot směrem k černému řidiči nakonec rozhodla o 3*. Filmeček o dívce, která chce dětem z ulice překazit slibnou dráhu zločinu tancem, je značně naivní až pohádkový (dobro a zlo, znáte to), ale když mě taneční filmy svádí jak býka rozpohybovaná muleta a tady se pohybovalo jedna báseň. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama