Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takže, prosté děvče s velkým talentem hledá své štestí a ještě stíhá pomáhat všem svým bližním. Hm, že by pohádka? Ano:) Originální? Ale no tak... Jessica Alba? No, dobře, objektivně to asi je kus, ale já ji nežeru a herecky teda dobrá jen do těsné kombinézy či podobného skorooděvu. Některým filmům to dokonce vydělá na druhý díl;) Jenže - odpadové Crossroads jsou po všech stránkách horší a...no řekněme, že mi tenhle styl sedí přece jen víc , i když nějakou originalitu či zajímavost aby člověk pohledal. Takže na tomto místě pozdrav Gwen Stefani a Nelly Furtado a pro tenhle film 40%. PS: Film Honey-covered Jessica Alba by asi neměl moc děje ani myšlenku, ale přesto by byl daleko zajímavější;) ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby příšernej film, ještě horší hudba a ten příběh, no děs, sám se divím, že jsem to dokoukal do konce. Příběh o tom, jak dostat děti z ulice od drog a pochybných part bylo natočeno nepřeberné množství a dostat je od tamtud tancem taky plno, ale tohle bylo asi nejhorší ztvárnění, co jsem viděl a ta trapná exhibice na 'benefit dance' finále s pro ameriku typickými potlesky a slzami...ještě zvažuju jestli nedám odpad, i když snad jediný plus je to, že Jessica Alba nehraje tak příšerně jako třeba ve 'Se slovníkem v posteli' nebo v 'The Ten' i když tady je jediným jejím uměním, že párkrát hejbne zadkem - Shake Your Ass Baby ()

Reklama

missteeque 

všechny recenze uživatele

Za hlášku Missy E. v závěru jedna hvězda, za konečné taneční vystoupení druhá hvězda. Tenhle film tak maximálně uspokojí teenagery od 13-17 let, co mají rádi černou hudbu. Jinak je to nezajímavé a chvílemi i dost trapné, Alba jako naivní Matka Tereza pro malé chudé černoušky, co ke štěstí, lásce a prachům přišla jako slepá k houslím je k politování. Avšak v tom špatném slova smyslu! ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hip-Hop mě ze židle nezvedne, ani jeho sebelepší choreografie mě nedonutí se bezhlavě nadchnout. Obdivuju tanečníky, kteří na Honey dělali, pro jejich taneční schopnosti, Jessicu Albu a její snahu zachránit svět tancem už ne. Převážnou část filmu jsem se nudila, ale závěrečné vystoupení bylo velmi fajn, jen mi nejde do hlavy, že taková spousta lidí přišla na desetiminutové benefiční vystoupení... ()

masw 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba opět ukazuje, že je výborná herečka a v tomto filmu ukáže i špetku svého komediálního talentu (o kterém se můžete přesvědčit ve výborné komedii Good luck Chuck) Na hip hop moc nejsem, ale úvodní melodie byla krutá (kterej film sakra začíná lalalalala hú hú uí :) ). Od prvního momentu kdy jsem viděl Jessicu se mě zmocnila dobrá nálada. Tenhle film mi dál hodně ukázal mi, že Jessica umí zajímavé taneční kreace, že práce choreografky je těžká, že ten co Vás zaměstnává může být hajzl, že pracující černošky nemají rády míšenky a jsou furt nasraný, jako by měly nonstop krámy, že i jinej černoch než ten z GTA může vést holičství a že jediné co chudé afroamerické děti baví je tanec a hip hop. Honey jako postava je velmi milá dívka se smyslem pro humor a velkým srdcem (v krásném obalu :) ) a Honey jako film nám nabídne spoustu tance, písní, pěkný příběh (ikdyž trochu pohádkový s malým množstvím překážek pro hlavní hrdinku), něco málo z romantiky, něco málo z prostředí gangů a něco málo z dramatu. Celkově mě film bavil velmi, ale mohl být delší a tím pádem i propracovanější, ale i tak to bylo dobrý a rád se k tomu filmu budu vracet, takže 4*. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama