Reklama

Reklama

Love

(seriál)
  • USA Love
Trailer
USA, (2016–2018), 18 h 4 min (Minutáž: 24–41 min)

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty, Dave Allen, Briga Heelan, Saxon Sharbino, Jake Elliott, Mädchen Amick, Joanne Baron, Chase Ellison (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Vzpurná Mickey a dobrácký Gus se potýkají s lepšími i stinnými stránkami moderních vztahů. Na odvážné komedii se podílel také Judd Apatow. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (33)

lukasch 

všechny recenze uživatele

Začalo mě to opravdu bavit až ve třetí sérii. Ty první dvě jsem protrpěl, protože tak nesympatické a idiotsky se chovající postavy jsem snad ještě neviděl. Nebýt tam Gillian Jacobs, kterou jsem baštil už v Community, tak jsem toho rychle nechal. Kdyby tam nehrála Iris, tak ani nevěřím, že je to z produkce Apatowa. On ty losery uměl vždycky podat tak, že jsem jim fandil. Tady byli na zabití. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Typická Apatowská láska. Bude to kronika jedného disfunkčného vzťahu, kde sú obaja protagonisti občas na zabitie, občas máte pocit, že je to naozaj príbeh o nej a že je super, niekedy zasa, že o ňom a že aj on je super a nakoniec si uvedomíte, že to je príbeh o tom, ako im obom želáte, aby od seba utekali čo najďalej, len pre to, aby ste sa pristihli, že im zasa z ničoho nič fandíte. Čiže totálne vytrhnuté z reality moderných vzťahov. Fakt len pre určitý fanbase trpiteľov šlahnutých príbehov o šlahnutých califorčanoch so šlahnutými problémami. Čiže pre mňa ideálne. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Je pravda pravdoucí, že Paul Rust je hrozně nesympatický, přírodní úkaz a jen moje druhé mi zabránilo v tom, abych to hned při sledování pilotu neposlal k ledu, jako mraky jiných, dalších seriálů. Pak se stal zřejmě zázrak a já se normálně bezostyšně zamiloval. Do jeho kámošů, dialogů, místy výborné hudby, no a potom hlavně Gillian Jacobs, kvůli níž jsem ochoten absolvovat další dvě série, skoro na jeden zátah, přesně jako tuhle první, zahřívací. (Oblíbené postavy: Gus, Mickey, Bertie) ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Dva nesnesitelní idioti hledaj lásku. Nejvyšší průměr diváckýho křenění na jednu epizodu. Až s velkým odstupem mi došlo, že jsem vlastně těma zubama skřípal rád a na dalších deset epizod s Gusem a Mickey bych nemusel nutně čekat dvanáct měsíců. 80%, 2017 --> 2. sezóna - 90% --> 3. sezóna - 80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Paul Rust je najhorší a najnesympatickejší herec akého som videl.. za jednu posratú sériu kláti 3 dievčatá a pritom jeho správanie je viac než detinské. Gillian Jacobs je pekná, ale znova dokazuje, že jej herecké schopnosti sú veľmi limitované. Jediná vec ktorej nerozumiem je že aj napriek tomu že ma to sralo každý jeden deň - som to dokázal dopozerať. Nemá to potenciál vtipu, postavy sú veľmi čiernobiele bez potrebnej nuánsi a čo ma asi najviac štve je fakt, že sa to snaží hrať na true live story s nádychom looserstva a tragédie alá Louis C.K, ale Apatow a spol. zabúdajú na to, že dakedy je nutný aj potrebný nadhľad a keď už nejdeme do rozvíjania postáv, tak aspoň príbeh postavíme na wtf momentoch odrážajúcich absurditu života. Pre mňa úplna strata času. 1. séria - 40%. ()

Galerie (179)

Reklama

Reklama