Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (203)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona tahle série má pro mě naprosto stejnou kvalitu dílů. Všem jsem dal 3* a líbily se mi asi všechny stejně - průměrně. Trojka mě opět nenudila, moc mě nepobavila (spíš mi to přišlo infantilní a trapné), některé scény mě vytáčely (ta hudební apokalypsa - to napadlo jakou hlavu, ty vole...) postavy jsem si stále nezamiloval, děj byl fajn, celkově to sice bylo příjemné, ale na víc jak 3* to nevidím. Rozhodně to tímhle dílem celé mohlo skončit, završené to bylo krásně cukerínově a tahle série už nemá vlastně o čem vyprávět, ale jak koukám, prachy z toho pořád jdou, takže čtyřka evidentně bude, bohužel. Akorát nevím, co tam chtějí řešit, single je vlastně jenom Murray a dva díly ze tří se motají kolem lásky, tak by mě to ani nepřekvapilo. Ale ona se trojka přece jenom liší, abych pravdu řekl - na tenhle díl, jako jediný, bych se podíval znova, kdyby to běželo třeba v televizi. Jinak je to ale opět průměr. 3* ()

mm13 

všechny recenze uživatele

S mladým sme odhadli celý príbeh po 10 či 15 minútach (keď sa na scéne objavila kapitánka lode). Nezmýlili sme sa v jedinom z troch či koľkých bodov, ktoré sme vymenovali. Akurát línia "tri čarodejnice & dedo Dracula" sa nakoniec nijako nezavŕšila, čo je ale pre babráka Tartaratatatakaka len ďalší mínusový bod. Taká je to teda invenčná práca, taká je to "pecka". Kokoti! A to som prosím pekne svojho potomka vyhnal od mobilu, nech za ním toľko nevysedáva, predpubertiak zmagorený, že poďme si radšej aspoň niečo pozrieť, keď už si, unavený z domácich úloh, nechceš otvoriť nie že knihu, ale ani len komiks... Vám vrelo ďakujem, to sa fakt mohol pokojne ďalej hrať či četovať s prvými frajerkami! ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Z hlediska celé trilogie je Příšerózní dovolená jednoznačně nejslabším článkem skládačky. Drákula už nemá moc, co ze svého strašidláctví nabídnout (povedená je alespoň scéna z "archeologické" Atlantidy) a po většinu filmu se prakticky jen pitvoří. Tam, kde dvojka byla zábavnější variací na jedničku, s trochu slabším příběhem, trojka cílí vyloženě jen na humor. Potěší hlavně to, že většinou skvěle baví (pokud se přepnete na dětskou vlnu - dospělých narážek tentokrát tolik není). V dabingu oceňuji i babišovskou invenci, ale musím dodat, že se do dané scény moc nehodila a působila nepatřičně. Vyloženě zapamatovatelné jsou ale maximálně Gremlin Airlines (povedená a vylepšená variace na opice z druhého Madagaskaru), Bob, ryby obluhující na lodi, scény v opravdu původní Atlantidě a závěrečný souboj, který však zůstává trochu pozadu třeba ve srovnání s Vaianou a konkrétně skladbou Shiny (najdete na youtube). Největším rozdílem je tak existence opravdové záporné strany, která se objevila částečně jen na konci druhého dílu. Suma sumárum je tak tento animák možná lehce nadprůměrný a děti bude bavit. Lepší tři hvězdičky jsou tak zasloužené. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vtípků je spoustu a pořád se něco děje, jen se v tomhle menšim chaosu pořádně nestíhá vyprávět hlavní linka příběhu (zamilovanej Vlad a pokusy o jeho zabití), ze který se podařilo využít jen pár vtipnejch situací. Malý děti ale samozřejmě nic z toho řešit nebudou a budou se smát hlavně sympatickýmu blbnutí různejch strašidýlek, kterejch je fakt hodně. Jen zamrzí, že se na dospělejší publikum už tak často nemyslí. Několik vtípků se ale fakt povedlo (Gremlin air nebo závěrečná DJ battle). Zábavou někde na úrovni druhýho dílu, tři silnější hvězdy. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Strašidelná parta vyráží na dovolenou a Drákula se tu zamiluje. Bohužel do kapitánky, která pochází z rodu jeho největších nepřátel... Třetí Hotel Transylvánie nepřichází s ničím novým, ale pokud patříte mezi fandy předchozích dvou dílů, nudit se u něj nebudete. Je totiž stejně sympatický, roztomile stylizovaný a plný zábavných postaviček a s takovou kadencí fórů, že vůbec nevadí, když půlka z nich moc nefunguje. Fajn animovaná groteska. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)
  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama