Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 001)

dzules 

všechny recenze uživatele

Slibovali, že všechno bude větší a více..a měli pravdu.ovšem méně je někdy více..občas ty vtipy až rozbíjeli dějovou linii - jako zastavte!teď se zasmějeme! dobrý, pokračujem dál...všechny vtipy a narážky při jednom sledování snad ani nejde postřehnout a pobrat ()

LordMack 

všechny recenze uživatele

Hodně slabší čtyři hvězdy. Mohli se trochu zasnažit, aby ten film držel víc pohromadě, ovšem jako plus za některé zvraty a postavy (Domino, Cable, Negasonic) tam tu čtyřku dát prostě musím. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Především nadšení celého týmu má ohromný podíl na velkém úspěchu celého filmu. Tolik popkulturních odkazů jsem snad ještě neviděl. Nic se zbytečně nenatahovalo. Sice trochu zamrzelo nepadnoucí finále, které nepadlo do celkové atmosféry filmu, ale tím se nedá přebít ta výbušná zábava v předešlých minutách. Ryan Reynolds je do role zapálený. Jde vidět, že ho to prostě baví. Plakát nelhal. Všechno je větší a lepší. Fakt dobrý. Pro fandy prvního dílu rozhodně povinnost. Měli by jste to vidět. ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Po prvnim dile jsem na pokracovani tesil. A musim rict, ze to nebylo vubec spatne. Bavilo me to celou dobu a clovek se i zasmal :) ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové. Nasaďte si klobouky, tohle bude jízda. Nerad bych na něco zapomněl, tak pojďme na to. Začínáme úvodními titulky, které snad ani nepotřebují komentář, protože to se musí vidět na vlastní oči. Od té doby začínají lítat hlášky z jedné strany na stranu a že jich je. Na prstech jedné ruky byste je určitě nespočítali. Titul za nejvtipnější scénu dostávají létající kulky, které se mají rozpůlit o samurajský meč. Titul pro nejvíce zábavnou scénu (několik minut) vyhrává medvídek Pú s jeho malinkatými nožičkami. Co se týče soundtracku, tak vyhrává pravděpodobně závěrečná píseň při závěrečných titulcích nebo Take on me. Na závěr ještě jeden poznatek. Nezapomeňte si vyguglit dubstep. Jo a ještě jedna věc. Snad se akademie dívá. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Deadpool vie stále prekvapiť a za to mu ide plný počet i napriek žmýkaniu vtipov a trikov, ktoré fungovali v jedničke. Smiala som sa, až som sa za brucho popadala, ako sa hovorí. ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele

Řeknu to stručně - Deadpoola buď milujete, nebo nenávidíte. Jeho třeskuté vtipy, úchylárny a dobytčárny jsem si během prvního filmu zamilovala natolik, že jsem ochotně vyrazila do kina na pokračování. A lámala jsem se smíchy. Stálo to za to! ()

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Lepší humor jak jednička, dospělejší jak jednička. A výrazně lepší akce jak jednička! Brolin má v kinech souběžně dva ultraborce a Domino je jedna z nejvíc cool superhrdinek...ever? Někdy to bylo skoro až dojemný. ()

matolos1 

všechny recenze uživatele

4* sú za zábavu. skvelé úvodné titulky, FUNKČNÉ vtipy a charizmatické postavy. DP 2 je o dosť lepší od jednotky, o tom nie je pochýb. Ale keby sa človek mal rozpísať o všetkých dejových nezrovnalostiach, o príbehu, ktorý si svojimi myšlienkami ku koncu absolútne zráža hlavu na betón, aj tak to nemá cenu. Lebo stále nám z toho zostane kompaktný, dynamický, energiou nabúchaný unikát. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Deadpool dojel na svou vlastní vlnu hejtů která vznikla po prvním filmu. Obsahuje víc vtipu, víc hlášek, víc nechutností, víc postav a víc všeho ostatního. Přišlo mi to jako slepenec dílů "Pat a Mat ve filmu" kde se vzalo několik scének a slepily se k sobě. A ten závěr ? Vážně se to celé zvrhlo v šaškárnu typu Rychle a zběsile, kdy se mlelo o rodině ? Vážně ? Deadpool 2 nefunguje. Jednička mi přišla slabá ale dvojka je prostě klasická dvojka u které se všechno přežene. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nášup. Jednoducho nášup!!! Pokračovanie Deadpoola vo veľkom štýle a Ryan Reynolds definitívne odčiňuje svoje zlyhanie v podobe Green Lanterna, na čo v konečnom dôsledku poukáže aj v potitulkovej scéne. O triedu lepší snímok ako jednotka - viac popkultúrnych odkazov, viac narážok na iné snímky a na množstvo postáv a nekorektný humor plný hlášok, pričom pri niektorých som sa smial ešte dlhé minúty. To proste človek musí vidieť. Keby ten dej bol o niečo komplikovanejší a zaujímavejší, tak by som to pokladal hádam za najlepší počin Marvelu za poslednú dobu. Deadpool je proste stávka na istotu a už teraz sa teším na prípadné ďalšie pokračovanie. A prosím vás, podajte niekto tej slepej starenke ten liek na slepotu, čo sa ukrýva v podlahe jej domu :) 85 % ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Deadpool bola výnimočná zábava v každom smere, originálna a štýlová a nápaditá. Dvojka je plná trápnych "vtipov", dementnosti, stupidity, absurdne nevhodného príbehu a to vo všetkých smeroch. Deadpool died. ()

wanry02 

všechny recenze uživatele

Ano, povedlo se. Sice jsme všichni doufali že by druhý Deadpool mohl být alespoň tak dobrý jako první díl, ale jen málo lidí čekalo že to bude až taková pecka. Režisérky naprosto bravurní práce, zejména u akčních scén funguje atmosféra i kamera vážně skvěle (ostatně se není čemu divit když tento film tvořili tvůrci Johna Wicka), dále pak skvělý herci, které samozřejmě táhl Ryan Reynolds, ale i Josh Brolin předvedl výborný výkon na který jsme si za poslední roky u něho už zvykly. No a samozřejmě možná nejdůležitější věc ve filmu je humor. Říkal jsem si jak by tvůrci mohli napsat scénář, plný vtípků a narážek a aby to nebylo to samé a nezacházelo se do trapných scén. No a znovu se to povedlo. Ve filmu sice bylo pár slabších scén, no ale s klidem můžu říct, že takhle jsem se u žádného filmu minimálně v kině nenasmál. 100% ()

TinyMartina 

všechny recenze uživatele

Jako parodie na současné komiksové trháky to asi funguje nejlíp. Jedničku už si moc nepamatuju, vím, že tak nadšená jako zbytek diváků jsem z ní nebyla, ale tohle mě bavilo. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama