Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 000)

minimar 

všechny recenze uživatele

Parádní bláznivina, člověk se hodně nasměje, super humor a dubstep :D Bylo to boží až na ten konec, který mi to krapet zkazil. I tak dávám 5 z 5 (y) ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najlepší film tohoto roku. Skvelá zábava, Deadpool nesklamal - bol to rodinný film :) Dokonalý. Ta akcia, detaily, humor, zábava. 100%. Tesím sa na ďalšie pokračovanie. ()

medveed 

všechny recenze uživatele

Šílená blbina :-) ale rozhodně lepší než jednička a pár scén mi vyloudilo na tváři pobavený úsměv (zjm. nábor a následný výsadek členů týmu X-force). 65% ()

Medwjed 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že tady oproti jedničce měli větší rozpočet. Je tu víc akce, efektivních soubojů a další maškarády okolo. Bavil jsem se, ale pořád o kousek to u mě vyhrává jednička svojí celkovou atmosférou i když dvojka jí velmi šlape na paty. ()

Eric.Kosar 

všechny recenze uživatele

První díl se soustředil na zajímavý origin s klasickým dějem, druhý díl ale postavil laťku ještě výš, spousta zajímavých nápadů, vtipných easter-eggů, zároveň mě překvapil zvrat filmu, a dokonce si troufám říct, že se malinko jedná i o rodinný film (jo vím, že to je od 15, ale stejně). Zhruba 2 dny po projekci jsem se furt musel smát nad některýma hláškama. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Dělat si legraci sám ze sebe je nedocenitelná vlastnost. A Marvel opět dokázal, že si nebere servítky a nic mu není svaté. Už u prvního dílu jsem se doslova řezala smíchy nad každou sarkastickou poznámkou na účet MCU a Marvel to ve druhém filmu ještě vypiloval. Pravda, chvíli trvá, než se děj rozjede, a jsou tam momenty, kdy si říkáte, jestli si z vás tvůrci nechtějí dělat blázny, ale pak to je jedna akce za druhou a na scénu vstupuje starý známý Deadpool. Akce, nechuťárny a spousta, spousta humoru. Za mě to je rozhodně obstojné pokračování světa, do kterého nás Deadpool uvedl v prvním díle, a vůbec by mi nevadilo se do něj ještě jednou vrátit. ()

Padre. 

všechny recenze uživatele

Ďalšia vynikajúco spracovaná komiksovka od Marvelu. Deadpool vám nedá vydýchnuť od prvej minúty filmu po poslednú, drží sa overených postupov z prvej časti a pridáva ešte čosi navyše. Presne ako jeho predchodca má ratting R, ktorý filmu sluši a bez ktorého by sme si nášho anti-hrdinu už ani nevedeli predstaviť. Ostré katany, nože a všemožne strelné zbrane v kombinácii s ešte ostrejším humorom, to je presne to čo sme čakali, chceli a aj dostali. Ešte spomeniem, že vo filme sa nám po prvý krát predstaví aj X-force (máte sa na čo tešiť). Summa summarum Deadpool 2 nesklamal a funguje ako má. 8,5/10 ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Stale přehršel nevhodných, nevkusných a nechutných scén, které člověk v kombinaci s vtipem který to má prostě překousne a vpohodě se baví. Celkem čistá 4* ()

Warapeidza 

všechny recenze uživatele

Vtipné, zábavné, chvílemi sice trochu dlouhé ale jinak pohodové dílko které si neklade žádné velké ambice. Funguje humor, fungují i přesahy do sféry rodinných vztahů. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

No dvojka teda rozhodně lepší než jednička! :) Nechybí tomu opět humor, ale tentokrát to i má nějakou myšlenku. :) Místy teda kontroverzní jednání, včetně poslední potitulkové scény, ale to už asi musí být Deadpool... :) ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Druhý Deadpool nie je ani tak veľmi typická dvojka, pretože v podstate nič narozdiel od iných dvakrát nezveličuje, ani nezrýchľuje, ani nezdokonaľuje. Nie, je to prakticky to samé čo na začiatku, akurát s iným príbehom a lepším poznávaním hlavného "hrdinu". Ten istý sprostý humor, tá istá uletená akčnosť a to isté sranie na systém, ktoré opäť funguje tak, ako si to diváci želajú. Páčilo sa mi to však o niečo viac, dá sa v tom totiž dokonca nájsť aj emócia, ktorá jednotke trochu chýbala. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama