Reklama

Reklama

Goliáš

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2021), 27 h 17 min (Minutáž: 38–65 min)

Hrají:

Billy Bob Thornton, Tania Raymonde, William Hurt, Maria Bello, Olivia Thirlby, Sarah Wynter, Ever Carradine, Nina Arianda, Molly Parker, Damon Gupton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Americký seriál přináší příběh Billyho McBridea (Billy Bob Thornton), někdejšího špičkového právníka, který v současnosti tráví většinu dne v barech, ale nechá se přesvědčit, aby se ujal případu, jenž byl odložen jako sebevražda. McBride se kauzou začne blíže zabývat, aby zjistil, že se dostal na stopu něčeho velkého, něčeho, co ho může postavit proti jeho bývalé právní firmě a co může ohrozit nejen jeho, ale i jeho nejbližší... (Necrotongue)

(více)

Recenze uživatele hony23 k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2016) (S01) 

Na jedné straně sporu zbrojní gigant, na druhé rodina po jeho mrtvém zaměstnanci. Na jedné straně renomovaná právní společnost, na druhé její bývalý spoluzakladatel, který přišel o vše a svůj život utápí v alkoholu. Kdo má rád právní dramata, ten si přijde na své, byť se většina seriálu odehrává mimo soudní síň. Bobík Thornton je samozřejmě hlavní hvězdou a vy s potěšením sledujete, jak vyjebe s těmi právnickými zmrdy ze své bývalé firmy. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Druhá série se dlouho tváří býti ještě lepší, než ta první a prvních 6 dílů je skutečně pětihvězdičkovou podívanou. Bohužel při psaní scénáře 7.epizody byli autoři zřejmě na LSD a i ten závěr se dal určitě vymyslet líp. Chybělo mi tam nějaké soudní přelíčení, ve kterém by si Billy Bob namazal protistranu na chleba, čili to, v čem je jeho postava nejzábavnější. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Velice rozporuplné pocity. Některé díly mně opravdu bavily, jiné byly takřka nekoukatelné. Čí to byl nápad s postavou kouzelníka, prvky magie a podobné nesmysly? Pak nemá půlku série Thornton blbě čumět a nechápat, co se kolem něj děje. Scénárista by si měl nafackovat a v příští sérii by nás měl ušetřit svých bujných fantazií. ()

Reklama

Reklama