Reklama

Reklama

Jak si nepodělat život

(seriál)
  • angličtina How Not to Screw Up Your Life (festivalový název)
Drama / Komedie / Psychologický
Česko, 2019, 5 h 20 min (Minutáž: 74–84 min)

Hrají:

Ondřej Vetchý, Eva Hacurová, Tereza Brodská, Miroslav Krobot, Eliška Křenková, Marika Šoposká, Vít Gajdoš, Jan Jankovský, Petr Motloch, Radek Bruna (více)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Učitelka základní školy s mindrákem ze své nadváhy, bankovní úřednice, které se najednou objeví podivný ekzém kolem očí, stárnoucí majitel nonstop lahůdek v nešťastném manželství, osamělý muž žijící v lesích a cizích chatách… můžou přežívat dál se svým problémem, skrývat ho a neřešit. Anebo se s ním porvou a za cenu šrámů a ran si svůj život opraví k lepšímu. Autorka cyklu Tereza Kopáčová představí příběhy, se kterými se můžou diváci jednoduše ztotožnit. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele bari68 k tomuto seriálu (4)

Až budou krávy lítat (2019) (E01) 

Zaujímavý námet, herci sú uveriteľní a sympatickí, je to milé, vtipné i sexi. Len cez to všetko mi to scenáristicky a námetovo prišlo až veľa naťiahnuté a rozvetvené. V podstate je to taká dlhšia poviedka, ktorej by sedela dĺžka kolem hoďky. ...Lepšie 3*. ()

Nonstop lahůdky (2019) (E02) 

3,5* . Až nečakane hláškovitý a symbiózne zahraný vo dvojici Křenkovej s Krobotem ešte o niečo lepší diel, než ,,Krávy,,. ()

Můj bezvadnej život (2019) (E03) 

Najlabší diel . Herci ani ich psychologické rysy mi neboli sympatické a navyše príbeh ani toľko nebavil.... Navyše ako som už spomínal pri iných dieloch tejto série, tak sú to poviedkové diela, ktorej stopáž je zbytočne naťahovaná. Hoďka by stačila bohate... ()

Beze stopy (2019) (E04) 

Najlepší diel so série, Vetchý je uveriteľný, a dvojka Šoposká - Švarc je tou ktorej fandíte, ač viete,že sú to loosery a že ich záver sa bude podobať antickej tragédii. ()

Reklama

Reklama