Reklama

Reklama

Jak si nepodělat život

(seriál)
  • angličtina How Not to Screw Up Your Life (festivalový název)
Drama / Komedie / Psychologický
Česko, 2019, 5 h 20 min (Minutáž: 74–84 min)

Hrají:

Ondřej Vetchý, Eva Hacurová, Tereza Brodská, Miroslav Krobot, Eliška Křenková, Marika Šoposká, Vít Gajdoš, Jan Jankovský, Petr Motloch, Radek Bruna (více)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Učitelka základní školy s mindrákem ze své nadváhy, bankovní úřednice, které se najednou objeví podivný ekzém kolem očí, stárnoucí majitel nonstop lahůdek v nešťastném manželství, osamělý muž žijící v lesích a cizích chatách… můžou přežívat dál se svým problémem, skrývat ho a neřešit. Anebo se s ním porvou a za cenu šrámů a ran si svůj život opraví k lepšímu. Autorka cyklu Tereza Kopáčová představí příběhy, se kterými se můžou diváci jednoduše ztotožnit. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele rakovnik k tomuto seriálu (3)

Až budou krávy lítat (2019) (E01) 

Ale jo, každý má právo plnit si své sny. Sice souhlasím s maminkou, ale celý příběh je takový milý a veskrze pozitivní. Burlesku nemusím, pedagogicky nebylo vše správně, na druhé straně mile překvapila vynikající Sabina Remundová. ()

Můj bezvadnej život (2019) (E03) 

Nejzajímavější na tomto filmu bylo, že již po hodině od začátku zde bylo více než třicet hodnocení. Příběh ženy, která dělá pro rodinu to, co považuje za nejlepší. Východiskem bylo nastavené zrcadlo. Čekal jsem trochu vtipnější závěr, než jen pragmatické konání. Vtip obstarávala kamarádka hlavní hrdinky, dcery byly moderní, ale ústřední dvojice mi přišla příliš nesourodá a některé otázky nezodpovězené. ()

Beze stopy (2019) (E04) 

Tome, u mě dobrý! Ondřej Vetchý prostě umí. Proto mě mrzelo, že o životě a motivech jeho postavy jsem se mnoho nedozvěděl, na rozdíl od ostatních. Navíc bych si dovedl představit celý film jen s ním. Po úvodu, který měl napětí, byl opravdu hutný, se film změnil. Ovšem protože noví účinkující na scéně mi byli nesympatičtí, pro mě k horšímu. Závěr byl snad až přehnaný, ale působivý. ()

Reklama

Reklama