Reklama

Reklama

Jak si nepodělat život

(seriál)
  • angličtina How Not to Screw Up Your Life (festivalový název)
Drama / Komedie / Psychologický
Česko, 2019, 5 h 20 min (Minutáž: 74–84 min)

Hrají:

Ondřej Vetchý, Eva Hacurová, Tereza Brodská, Miroslav Krobot, Eliška Křenková, Marika Šoposká, Vít Gajdoš, Jan Jankovský, Petr Motloch, Radek Bruna (více)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Učitelka základní školy s mindrákem ze své nadváhy, bankovní úřednice, které se najednou objeví podivný ekzém kolem očí, stárnoucí majitel nonstop lahůdek v nešťastném manželství, osamělý muž žijící v lesích a cizích chatách… můžou přežívat dál se svým problémem, skrývat ho a neřešit. Anebo se s ním porvou a za cenu šrámů a ran si svůj život opraví k lepšímu. Autorka cyklu Tereza Kopáčová představí příběhy, se kterými se můžou diváci jednoduše ztotožnit. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele zette k tomuto seriálu (4)

Až budou krávy lítat (2019) (E01) 

Tento motivacni film pro zeny, ktere se citi byt handicapovane me nechal chladnym. Nesedela mi ani pro film dulezita dejova linka s oprsklym klukem ve veste. Zaver moc ruzovy, ale herecku v hlavni roli chvalim... ()

Nonstop lahůdky (2019) (E02) 

Misty jsem mel pocit, ze se divam na Kaurismakiho v ceskem prostredi a s nasimi herci. Podobne zfilmovanych pribehu, kdy se vsechny postavy protnou, jsem jiz videl nekolik. Ono to muze pusobit uz moc sroubovane, ale na divaka to vesmes zapusobi... Minimalne postavu revizora bych vypustil. Krobot si hraje porad to svoje, ale me bavi. Dobre natoceno, dobre zahrano. Kdyby mel Hrebejk cich na scenare, je dnes minimalne u nas za hvezdu, jakou byl pred dvaceti lety... ()

Můj bezvadnej život (2019) (E03) 

Nejvetsi problem teto epizody je ten, ze se neda moc verit tomu ekzemu ani jednotlivym postavam, ktere uz trochu spadaji mezi karikatury. Sef banky, terapeutka, kamaradka... postavy zajimave, ale ne uplne verohodne... Nejlepe vystizene jsou asi pomery v rodine. Na televizni inscenaci a jedno podivani dobry, no... ()

Beze stopy (2019) (E04) 

Zajimavy namet a dobry herecky vykon Vetcheho. Ale ani tento dil nijak nevybocuje z prumeru cele serie. ()

Reklama

Reklama