Reklama

Reklama

Jak si nepodělat život

(seriál)
  • angličtina How Not to Screw Up Your Life (festivalový název)
Drama / Komedie / Psychologický
Česko, 2019, 5 h 20 min (Minutáž: 74–84 min)

Hrají:

Ondřej Vetchý, Eva Hacurová, Tereza Brodská, Miroslav Krobot, Eliška Křenková, Marika Šoposká, Vít Gajdoš, Jan Jankovský, Petr Motloch, Radek Bruna (více)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Učitelka základní školy s mindrákem ze své nadváhy, bankovní úřednice, které se najednou objeví podivný ekzém kolem očí, stárnoucí majitel nonstop lahůdek v nešťastném manželství, osamělý muž žijící v lesích a cizích chatách… můžou přežívat dál se svým problémem, skrývat ho a neřešit. Anebo se s ním porvou a za cenu šrámů a ran si svůj život opraví k lepšímu. Autorka cyklu Tereza Kopáčová představí příběhy, se kterými se můžou diváci jednoduše ztotožnit. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Lacike k tomuto seriálu (4)

Až budou krávy lítat (2019) (E01) 

Ne české pomery veľmi vtipná komédia v ktorej perfektne funguje zápletka a aj obohraté klišé je podané vynaliezavo. Dialógy mi netrhali uši, herecké výkony sú bezchybné (vládne sexy boubelka Eva Hacurová) a ani technická stránka nepôsobí amatérsky. Proste príbeh s pekným ponaučením, že treba žiť život naplno bez ohľadu, čo si o vás myslia druhý. Jediným sklamaním pre mňa bolo, že v ďalších dieloch sa táto séria venuje už iným príbehom. Kľudne by z tohto námetu mohli urobiť seriál. 8/10. ()

Nonstop lahůdky (2019) (E02) 

Linklaterovskej forme sa behom jednej noci odohrá príbeh v ktorom si niekoľko postáv vyjasní svoje vzťahy a tým si snáď zlepšia život. Na nádhernú Elišku Křenkovú je radosť sa pozerať aj keď len tak stojí pred kamerou. Naviac tu hrá takú tú energickú ženu, ktorá aj keď zažíva rozpad vzťahu, tak dokáže nakopnúť život Krobotovej typickej pasívnej postave muchy zožerte si ma. Práve krobot a celá tá jeho família mi trochu liezli na nervy a ťahali kvality filmu dole. Stále je to ale solídny nadpriemer. 6/10. ()

Můj bezvadnej život (2019) (E03) 

Tretí diel mi pripadal príliš ženský nielen témou ale aj spracovaním a orientovaním sa na diváčky, takže celkovo išiel mimo mňa. Ale nekvalitne to určite nie je. 5/10. ()

Beze stopy (2019) (E04) 

Posledný diel ma ničím nezaujal a ani neviem na koho je cielený. Ja to určite nie som. 4/10. ()

Reklama

Reklama