Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem nesnášel červené nosy, nechápal jsem, co je na nich vtipného či jinak pozitivního. Pročež mi myšlenka dobročinné akce zaštiťující se klaunským nosem není moc po chuti. Ale to je moje věc. K "filmu". Kdyby tam nechali jen skeč s Atkinsonem a dejme tomu ještě Billa Nighyho, prosím. Ale to ostatní bylo nejzbytečnějších 14 minut v historii internetu. Nevtipné, místy vyloženě vlezlé. Zvláště ten konec byl fakt na můj vkus příliš politické korektnosti najednou. ()

hekla 

všechny recenze uživatele

Hezká nostalgická vzpomínka, která připomíná, kolik let už od Lásky nebeské uběhlo. Někteří zestárli/dospěli, někteří se téměř nezměnili (Bill Nighy, Rowan Atkinson). A Alan Rickman mi (nejen) tu moc chybí :(. Ale i tak jsem ráda apoň za pár minut s většinou z původní sestavy, trochu jsem se i zasmála (hlavně díky Hugh Grantovi na Hotline Bling - jeho tanec je čím dál lepší!). Ano, originální to nebylo, Red Nose Day Actually si asi moc často pouštět nebudu, spíš to beru jen jako pozdrav po 14 letech než jako film, protože porovnávat to s Láskou nebeskou, to je zbytečné.Tu si budu pouštět pořád a pořád dokola. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic originálního. Tvůrci se snažili navnadit diváky a fanoušky Lásky nebeské krátkým pokračováním, ale vlastně jsme viděli úplně to stejné, jen o pár desítek let později. Příběhy a zápletky se opakují, ale na druhou stranu bylo hezké vidět mé oblíbené postavy v současnosti a zjistit co právě dělají, smutné je to, že se nikdo z nich nezměnil, jakoby se zasekli na jednom místě, takže ano, mohlo to být originálnější. ()

Catchless 

všechny recenze uživatele

Pre mňa skvelé, atmosféru to malo presne ako pôvodná verzia a to že tam boli rovnaké situácie, ale zasadené do súčasnosti s miernou obmenou bolo super. Hlavne časť s Billym a ten predavač boli vtipní. Škoda, že tam už nemohol byť Allan Rickman, bez neho to nebolo ono...za mňa plný počet *, aj ma to rozplakalo. Bolo to ako vidieť starých známych po rokoch. ()

anti.rybka 

všechny recenze uživatele

Až se jednou bude učit o filmové vlně zhruba od roku 2016, doufám, že nebude trvat dlouho, bude to vlna plná "remaků" a dvojek úspěšných filmů. V obou případech je to téměř vždy (omlouvám se za výraz) průser. A výjimkou není ani toto krátké pokračování Lásky nebeské. Přijde mi jako by ve filmovém světě došli nápady a vše se pořád točí do kola a člověku se to začíná zajídat. Asi je potřeba doufat, že "fantazie je všude kolem nás" a že přijde nová filmová vlna a hlavně filmový konzumenti, kteří to opět vrátí do správných kolejí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama