Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem nesnášel červené nosy, nechápal jsem, co je na nich vtipného či jinak pozitivního. Pročež mi myšlenka dobročinné akce zaštiťující se klaunským nosem není moc po chuti. Ale to je moje věc. K "filmu". Kdyby tam nechali jen skeč s Atkinsonem a dejme tomu ještě Billa Nighyho, prosím. Ale to ostatní bylo nejzbytečnějších 14 minut v historii internetu. Nevtipné, místy vyloženě vlezlé. Zvláště ten konec byl fakt na můj vkus příliš politické korektnosti najednou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to už 13 let, co jsem tu byl naposledy. Líbí se ti vousy?" Lásku nebeskou mám rád a nenechám si ji znechutit ani červenými nosy a ani africkými mladíky prchajícími ze člunů za evropskými sociálními dávkami. Pro mě je důležité, že jsou všechny původně šťastné osoby ještě o něco šťastnější, premiér stále tančí, Billy stále coververzuje, Rufus balí dárky ještě pomaleji a Jamie už skoro dokonale rozumí portugalsky. Prostě jsem je zase rád viděl a jestli mi budou za dalších deset let zase nechat nějaký vzkaz, tak ho bez problému přijmu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Recyklace vtipů, návrat jen některých postav a krátká stopáž. Vlastně je to možná lepší, než udělat nepovedené celovečerní pokračování jednoho velkého kultu. Ten konec je ale pořád stejně působivý, to se povedlo.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská byla úkaz. Nesmírně funkční romance, ze které úplně čišelo nadšení, energie a fakt, že tvůrci měli zřejmě plnou hlavu nápadů, protože jednotlivé minipříběhy mohly být klidně o pár minut delší. Vrací se tak vyznání pomocí popsaných papírových kartónů už ne zklamaného kamaráda, vrací se vyšeptalý rocker, už víme, že ve 14 let starém skvostu portugalská služebná a anglický spisovatel nyní zvládají jazyk toho druhého.. jenže zmizela lehkost, zmizel vtip, přesný timing, atmosféra. Nejde o to, kolik postav z původního kusu chybí, ale o to, s čím ti ostatní přicházejí. Některé z linií nabízejí vyloženě jen tu nejjednodušší cestu (syn Liama Neesona), nijak nepřekvapí, nijak se nad nimi nepřemýšlelo. Přijde mi, že tým okolo Richarda Curtise prostě dostal zakázku, musel narychlo vymyslet, co bude jejím obsahem, a celé si to prostě nesedlo a nemělo čas dozrát. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nostalgické ohlédnutí se za jedním z nejúžasnějších romantických filmů všech dob. Škoda, že se ukázala jen asi polovina z původního obsazení (proto mínus 1*), ale i tak klobouk dolů. Nést se dvojka v podobném duchu, nebránila bych se. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Love Actually je moja srdcová záležitosť, takže ja som sa rada pozrela opäť na mojich obľúbených hrdinov a kľudne aj vo veľmi podobných situáciách. Za mňa áno! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Takové malé nostalgické nic, u kterého cením, že je pro dobrou věc, ale pokud se na to mám dívat ze stránky kvalit, tak je to jen kolážová hra na city věrných diváků. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzdy som si prial vidiet nieco taketo. Par minutovy kratas, ktory nazrie po rokoch na postavy z môjho oblubeneho filmu. Bohuzial vysledok je nemastny neslany a hlavne bez jedinecnej atmosfery pôvodnej Lasky nebeskej. Ani o postavach sme nic extra noveho nedozvedeli, kedze len variuju scenky z pôvodneho filmu. A k tomu tu ani nie su vsetky. Absencia Rickmana a Thomsonovej je pochopitelna, ale chýba ich tu ovela viac. Vzhladom na vysledne nekvality tohto kratasa to je ale uplne jedno. Jeho kvalitu by urcite nezvysila ani kompletna ucast vsetkych hercov. Ako zaujimavost to snad niekoho zaujme, ale ako zmysluplny pridavok to vôbec nefunguje. Mozno to mohli radsej rozdelit na seriu minutovych kratasov pri ktorych by kazdemu stacilo iba to, ze na chvilu znova vidi svoje oblubene postavy. 4/10. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Plnotučné pokračování Love Actually by si asi přál každý, kdo tenhle k dokonalosti vybroušený diamant mezi romantickými komediemi viděl. Bohužel tenhle "kraťas" není úplně to pravé ořechové. Jasně, Bill Nighy a Hugh Grant excelují, jenže ten prostor je prostě příliš malý. A proč všechny roztomilé dětské hvězdy vypadají v dospělosti tak divně (Culkin, Osment a zde Sangster)? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nechcem v tom vidieť politikárčenie. A vlastne ma to ani nenapadlo. Chcel som opäť vidieť partiu, ktorá priniesla do môjho filmového života jeden z najväčších diváckych zážitkov. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Za mě obrovské zklamání. Původním kouzlem Love Actually to ani nekýchlo, natož aby to z toho dýchalo. Fóry byly prakticky jak přes kopírák a nebýt hudby, ani trošku by se mě to nedotklo. Už se zas těším na původní film na Vánoce :) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Láska nebeská" je asi můj nejoblíbenější vánoční film, tudíž jsem se charitativního kraťasu nemohla dočkat. Nic originálního si sice Curtis nepřipravil, ale vidět staré známé postavy ve starých známých situacích (jen s čtrnáctiletým odstupem) bylo velmi příjemné i v mimovánočním období :). ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Láska Nebeská je pro mě srdcovkou. Byl jsem velmi mile překvapen, že natočili krátkometrážní film po 13 letech. Na druhou stranu bohužel, klidně bych si přál celovečerák. Bill Nighy, Hugh Grant a Aktinson excelují, jen škoda, že měli málo prostoru. Velmi příjemné bylo vidět Colina Firtha s portugalkou Lúcia Moniz. Hudba zůstala zachována..prostě příjemná nostalgie :-) (95%) => 5★ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přidaná hodnota nulová,ale jelikož sem se na to mrknul ihned po Lásce Nebeské,bylo to víc než fajn nostalgické ohlédnutí.Na reklamu mistrovské dílo...60% ()

Reklama

Reklama