Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 4

Recenze (415)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1993 jsem jako malý každou sobotu ráno hltal, avšak tohle s tím má společného vážně pramálo. První polovina filmu je totiž bezduchá teen komedie bez většího smyslu, přičemž zbytek filmu je vyplněn výcvikem a zhruba deset minut před koncem dokonce i interakcí s hlavní zápornou postavou. Přičtěte si k tomuto všemu i praštěný střih, šílenou kameru, herecké výkony na úrovni vyplivnuté žvýkačky a máte zaděláno na digitální a přeplácanou dvouhodinovou nudu. Jediným světlým momentem je tedy v mých očích píseň "Go Go Power Rangers" se záběrem na běžící Rangers. Až na tento atribut je film Power Rangers prázdnou a povrchní podívanou, která kromě pár nostalgických chvilek a občasného slušivého vizuálu nenabídne vůbec nic. „The answer to what is happening to you is here. You five are the Power Rangers.“ ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle si těžko budete říkat Strážci vesmíru do toho! Dean Israelite se pokusil oživit legendární značku coby současný superhrdinský film, který je zároveň naivní a temný, zároveň cool a relevantní. No a nevyšlo to. Výsledek je mrzkou dvouhodinkou, ve které se hlavní hrdinové jako tým sotva objeví, zatímco nucenost, lacinost a naivita je všudypřítomná. Snadno zapomenutelný film, jehož hlavním akčním kouskem je nepříjemně digitální a nezajímavá bitka na konci a dvě minuty středoškolského dramatu které ji předchází. Pro prťata možná fajn, pro ostatní neskutečné morfování úplně mimo. [35%] Více ZDE ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem moc nesledoval, i když u něj platí, že pokud jste viděli jeden díl, viděli jste všechny. První celovečerák z pětadevadesátého, který udělal z laciné TV šaškárny drahou šaškárnu pro kina jsem ale ocenil 4 hvězdičkami. Tenhle nejnovější film dělá se seriálem to samé, ale scénář je ultrašablonovitý a ultranudný a na první morfování a první velkou akci - generické digibordelózní finále, kde pro jednou nepadají mrakodrapy, ale ničí se maloměsto, nicméně to vyjde nastejno - si musíme počkat až na konec filmu. Takže co pochválit? Snad jen ty pěkné holky. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Spoilery! Ryze dětská záležitost. Neočekával jsem žádnou sofistikovanou zábavu, ale tento snímek byl horší než nejhorší noční můra, a to zejména zásluhou totálně neposlouchatelných píčovin, které postavy vypouštěly z úst. Mezi jednotlivými postavami panovala celou stopáž nelítostná přetahovaná o to, kdo bude nejotravnější. První příčka tohoto žebříčku se střídala v obrovském tempu. Trapné bylo i to, že do pětice retardů byly zakomponovány všechny rasy, obě pohlaví, a dokonce i všechny sexuální orientace. Aby náhodou nějaká menšina nepřišla k újmě. Obecně nesnáším film, kde parta otravných a debilních dětí zachraňuje svět. Tento snímek posunul moji nenávist na zcela novou úroveň. Tvůrci mě taktéž nasrali v tom, že jsem musel čekat na morfování strašně dlouho. Nejdříve to vypadalo na 40 minut. Poté došlo k naprosto debilnímu odkladu a ze 40 minut bylo rázem minut 60. No, nakonec se z toho vyklubalo 90 minut. V závěru se to konečně trošku pomlelo, následoval očekávaný supermorfing a hurá závěrečné titulky. Jediným světlým momentem snímku byl okamžik, kdy už to vypadalo, že se černý retard odebere na věčnost. Bohužel jen na krátko. Další můj oblíbený seriál z dětství byl nemilosrdně znásilněn partou debilních teen neherců. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

DC se prozatím marně snaží následovat úspěch Marvel filmů a plátna kin celého světa jsou zahlceny snímky o superhrdinech, tak jak se s konkurencí chce vyžádat snímek, který je natočen dle seriálu zrušené televizní stanice Fox Kids? Upřímně? Netuším... Pravdou však je, že to funguje! Recept je až okatě jednoduchý - pět teenagerů pěti rozdílných barev (pun intended) se rozhodnou ochránit své mizerné maloměsto za pomoci počítačového programu, roztomilého robota... A robotických dinosaurů. Ke štěstí všech, co se na Strážce vesmíru chystají do kina, nikdo zde do kamery nekříčí "Pterodaktyl," přestože zde strážci dostanou supersílu nikdo zde záhadně z ničeho nic neovládá karate na úrovní černého pásu a postavy nejsou tak černobílé, jak to bývalo ve zmíněné show. Podtrženo sečteno, Strážci fungují. A fungují překvapivě dobře. Tak dobře, že snad jedinou výtkou je naprosto příšerná hudba ála laciné videohry ze začátku tohoto milénia, která i z těch nejlepších, nejvíc bad-ass záběrů vytvoří naprosto komediální okamžik... Díky, Bryane, příště se možná drž Hawaii Five-O, ok? ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)
  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama