Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (416)

maseer2 

všechny recenze uživatele

samozřejmě, že je to neskutečná ptákovina, ale při troše soudnosti nemohl člověk ani nic jiného očekávat.. s vypnutým mozkem jde vlastně o relativně sympatickou oddychovku, která sice nudí během prostřední pasáže a následně zase příliš nepotěší ne zcela zvládnutým akčním finále, ale po jejímž skončení jsem se stejně přistihl, že bych si z fleku pustil další díl.. nostalgické 3* ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nostalgie jako prase. Smekám před tvůrci, že se jim povedlo Strážce vesmíru přenést do nového tisíciletí a zachovat generickou zápletku každého dílu a nepůsobit přehnaně trapácky. Israelita jede na vlně sociální soudržnosti sígrů se zlatým srdcem. Uprostřed jsem už trochu usínal, ale megalomanské finále byl prvotřídní upgrade poslední pětiminutovky ze seriálu, kde na scénu přifrčely zordy a Megazord mečem udělal fatalitu. Rád jsem si zavzpomínal. P.S: Cranstonův Zordon je bezvadný. Žádný klaďácký ovál, o té bandě mladých mamlasů často pohybuje a nejednou je i zatracuje. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $85,364,450Tržby Celosvetovo $142,337,903Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ten seriál som neznášal. A aj preto som čakal ďaleko väčšiu hrôzu. Nakoniec sa to dalo vydržať až do konca. Vizuálna a triková stránka bola dosť dobrá, nebila do očí ako u iných podobných produkcii. Skôr mi vadilo to nevýrazné obsadenie, hlavne čo sa tých junákov týka, ktorý tam boli ako kol na oko bez kúska charizmy. /40%/ ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nevim teda co je napadá se pouštět do takových filmů a pak je celkem slušně kazit, herci jakž takž ušli celé to zachránil posera černoch jejich slavní dinosauři roboti byli až moc dětský udělání, což je škoda obleky ušli ale celou dobu ve směs čekáte jaké to bude místy se to pěkně projevovalo a potom nic, a k tomu konec celkem slušně pokazily snažily se hrát na humor ale to se nepovedlo ani bitva či souboje což je škoda zahodit takhle šanci hlavně že nám na konci zatančil a mi si ho mužem vyfotit hodně věcí bych tam změnil jednou za pár let se podívám ale to asi vše i ta hudba se nepovedla škoda. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Solidní teenagerská pohádka o důležitosti sociální interakce, která chce být zlatou střední cestou mezi 13 Reasons Why a Transformers, jenže jí k tomu chybí knižní předloha na jedné, a prachy na triky na druhé straně. Vznikl tak jakýsi nekoherentní hybrid plný špatných (ale kupodivu i dobrých!) scének ze života pomatených středoškoláků s velikou zodpovědností, kteří hledají záchranné existenciální lano mimo zažitou realitu. Wow. Je až s podivem, kolik přesahu se do pitomého béčkového výplachu podařilo narvat. Bavil jsem se stejně často, jako nevěřícně kroutil hlavou. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama