Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 3

Recenze (416)

pepo 

všechny recenze uživatele

Že to bude Transformers pre chudobných sa dalo čakať. Ale toto je ešte aj ďaleko za Ninja korytnačkami. Tam sú aspoň super postavy a občas sa vyskytne aj dobrá scéna. Toto je iba neskutočne blbé a nudné, casting je strašný, atmosféra, srdiečko alebo cool momenty nikde. Mnoho zachraňuje aspoň úplne dementné finále, ktoré je aspoň nechcete vtipné. Hrozne tomu chýba nejaká irónia, a ak tam nejaká bola, tak ju spoľahlivo zabíja pekelný dabing. 4/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Solidní teenagerská pohádka o důležitosti sociální interakce, která chce být zlatou střední cestou mezi 13 Reasons Why a Transformers, jenže jí k tomu chybí knižní předloha na jedné, a prachy na triky na druhé straně. Vznikl tak jakýsi nekoherentní hybrid plný špatných (ale kupodivu i dobrých!) scének ze života pomatených středoškoláků s velikou zodpovědností, kteří hledají záchranné existenciální lano mimo zažitou realitu. Wow. Je až s podivem, kolik přesahu se do pitomého béčkového výplachu podařilo narvat. Bavil jsem se stejně často, jako nevěřícně kroutil hlavou. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Upřímně. Ten film by se měl jmenovat Random Rangers. Tolik náhod nevymyslí snad ani televize Nova. Problém je, že film má minimálně ze začátku aspekty, na kterých mohl vystavět solidní blockbuster. Prostředí je neokoukané a záporačka na své poměry vcelku slušně zabíjí (což je u takových filmů vážně výjimkou). Každopádně nikdo nežere, jak se základní pětka náhodně setkává, zázrakem ujíždí autem, padá z útesu, plave přímo k lodi.... Odůvodní to sice krátkou větičkou, že je přivedly mince, ale to je vám tak nějak ukradené. Když už se Rangers dostanou do kostýmu, celá bitva se zvrhne v neuvěřitelnou vizuální "prasárnu". Bayformers jsou proti tomu naprosto labužnickým zážitkem. Prostě je to škoda, že se ten film tak zvrtnul... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rád jsme zavzpomínal na časy, kdy moje generace ulítavala na kultovním brakovém seriálu. Nové fanoušky film nezíská, ale jako spouštěč nostalgie to bohatě stačí. Navíc raději sleduji chybující a o sobě pochybující teenagery než neporazitelné lidské zbraně hromadného ničení. Když zazněla legendární znělka, tak mě zamrazilo jako dlouho ne a to měl ještě přijít na řadu Megazord. Go Go Power Rangers! ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle si těžko budete říkat Strážci vesmíru do toho! Dean Israelite se pokusil oživit legendární značku coby současný superhrdinský film, který je zároveň naivní a temný, zároveň cool a relevantní. No a nevyšlo to. Výsledek je mrzkou dvouhodinkou, ve které se hlavní hrdinové jako tým sotva objeví, zatímco nucenost, lacinost a naivita je všudypřítomná. Snadno zapomenutelný film, jehož hlavním akčním kouskem je nepříjemně digitální a nezajímavá bitka na konci a dvě minuty středoškolského dramatu které ji předchází. Pro prťata možná fajn, pro ostatní neskutečné morfování úplně mimo. [35%] Více ZDE ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama