Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (Cinemart)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Nechceš si mě odebrat z oblíbených, nestojím o to. Trolle!

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

 (hodnocení, recenze)

No je vtipný,že název filmu Temný Osud sebereflektuje sebe sama .Ať už v hodnocení nebo výdělku. :p

na příspěvěk reagoval Lacike

 (hodnocení, recenze)

no vypadá to na kundovinu jako ty díly předtím 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

geek.ondra

Jako Scottovo. Ale poukázal bych jen na 1 věc. To odkládání neznamená,že to nemá pod kontrolou. Ale ten,kdo ví,jakým hlemýždím tempem Cameron pracuje,tak ví,že je to u něj,běžné/normální,páč je prostě maniakální perfekcionista a takový rež. (jako Kubrick,Herzog aj.) pracují jiným tempem. Ale souhlasím v tom smyslu,že si pro sebe vzal velké sousto a trochu to už přehání. Já už jsem někde psal,že v ideálním světě,by se vykašla na takovou dětskou poudačku ( ještě z ní dělati sérii),kterou nikdo opravdu nepotřebuje k životu a měl raději  a plně,natočiti tohoto T. To by udělal 1000x lépe. Jenže on se raději bude až do konce života (když uvážím jeho věk) patlati s těmi obřími šmouly. Aspoň milovníci Avatáááárů,budou uchcávati blahem. Milovníci T universe,spíše asi skřípati zuby,ale to už nikoho nezajímá.

geek.ondra

geek.ondra (hodnocení, recenze)

PKD

Cameron a jeho jméno poslední dobou upadá.Přecejenom dokázal svěřit dlouho připravovanou Alitu buranskýmu režisérovi jako je Rodriguez.Nového Terminátora Timu Millerovi který sice natočil perfektního Deadpoola ale jinak neni tak zkušený.A teď si na sebe vzal obrovské sousto a pokusí se natočil 4 Avatary a už jenom to odkládáni říká že to nemá pod kontrolou

na příspěvěk reagoval PKD, mm13

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

rounen

Dost souhlas. Taky mi to tak připadá. Jinak,souhlas i s Kanedou,s tím,že Cameron je už spíše nadšenec a sem tam si něco zašolíchá a má vystaráno. A ano,ne fakt jeho jméno neznamená vůbec záruku toho,že T6 bude kulervoucí. A musím i opraviti pár lidí,kteří neustále píší,že jest spoluscénáristou a kdoví co ještě. Je spoluautor námětu (což je dle mého dosti rozdíl) spolu s dalšími 5(!) lidmi. Scénář,nemá. Teď mě asi nekritičtí obdivovatelé Camerona nikdy neodpustí,ale mě posl.dobou napadá,zda se jen za Millera neschovává,a když to bude průser (což je klidně možné,ne že ne),tak to bude,já nic,já muzikant,já to přece netočil a každý ví,že vina vždy padne na režiséra. A ano,jako několik lidí zde,jsem přesvědčen,že v tom má prsty minimálně,i když jest uveden u tolika funkcí,které jsou ale dle mého,spíše obřadního rázu,než že by skutečně měl řekněme,80% vlivu. Nic proti němu. Je to má domněnka.

na příspěvěk reagoval geek.ondra

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Kaneda

 Cameron je dobrej.. Propast byla dobře propracovaná.. Stejně tak T2, Pravdivé lži, nebo Titanic.. Cameron točil jeden trhák za druhým.. Mi akorát nesedl Avatar z jeho tvorby.. Dost polevil, akorat se mi líbilo to 3D prostředí.. Ale hodnotím film, a ten mi dějově moc nesedl.. Přišlo mi to už na pokraji dětského-rodinneho filmu.. Byl bych velice rád, kdyby se vrátil k dalším filmům tvrdsiho žánru třeba.. V poslední době polevuje.. Když ma rad zkoumání moře, klidně mohl natočit celovecerak Kapitán Nemo - mohlo by to být v jeho rukach dost dobré sci-fi drama.. Chybí mi prostě u něj další projekty.. Je ho škoda.. Jeho kolegové Nolan, Spielberg a spol jedou bomby, a on zůstává u Avatara, pritom čas letí.. 

na příspěvěk reagoval PKD

Kaneda

Kaneda (hodnocení, recenze)

Jinak by me zajimalo co s tim bude. Cammeron se vyjadril, ze film by mel byt rated R, ale Arnold se vyjadril, ze zatim rating neni, coz je pochopitelny, protoze neni dokoncenej. Doufam, ze tim nic nenaznacoval :D

Kaneda

Kaneda (hodnocení, recenze)

rounen

No. On to podle myho vyhral hlavne s Terminatorem a dost mu pomohl Winston, Arnold a scenar k napadu, kterej se mu zrodil v hlave kdyz byl nemocnej a mel horecky (pry se mu zdalo, ze ho pronasleduje nejakej robot ci co). Proto jednicka i vypadala jako spis hororovej slasher a T800 je spis jak Vorhees z patku trinactyho - takova ta sourajici se masina na smrt.  Pak potil krev na dvojce a Vetrelcich a mel vyhrany.

 

Takze uz nekdy od Propasti ho neberu ani jako rezisera. On je spis nadsenec. Proto jsem k nemu i vlaznej. On to bere jako konicek, sem tam si blbne s ponorkou, vymysli kameru, toci dokumenty. I toho Avatara spis beru, ze si v tom svete hovi, ma na to cas a diky tomu to bude super.

 

Vtipny na tom je to, ze se uz kdysi vyjadroval k Terminatorovi v tom smyslu, ze uz dalsiho nechce tocit a fanousci by mu delali asi i peklo. A ejhle :D

 

Podobne je na tom Fincher, ale ten to zas tak nevyhral. Ten je taky schopnej tocit jednu petiminutovou scenu klidne i celej den / skoro rok celej film (bez posprodukce). Tohle mi dost vadi, ze Paramount pry scrapnul novou World War Z2 s Fincherem a Pittem kvuli 200mil rozpoctu, ale stejnej rozpocet ted maji na Dark fate.

 

Cammeron u T6 nad tim moc kontrolu dle meho nema a myslim ze ani nechce. Uz pred tim se vyjadroval v tom smyslu, ze Arnold je jeho kamarad, Linda Hammilton je jeho byvala zena a Laeta Kalogridis (Skydance) je jeho kamaradka taky.Ja ho beru jen jako poradce, kterej sem tam sedne na nejakej meeting a je to. Nicmete ted po tom hejtu na trailer se snad do toho vlozi. Ma v tom jeho jmeno a to k Avataru potrebuje. To, ze to vypada moc CG a PG13 je dle meho zalozitost producentu - hlavne Skydance. Ti se uz pri Genisys vyjadrovali, ze chteji byt jako Marvel a nakonec i posledni Mission Impossible vypada uz dost supermanovsky. Navic Skydance tusim investovalo do novyho studia na efekty. Ale to je spis jen ma domenka. 

 

Navic je mi trochu lito Millera. Fanouskum vzkazal, ze nad tim trailerem sedel od rana do vecera neopustil studio. Navic produkoval s Fincherem LOVE DEATH + ROBOTS a dle myho se realnyho nasili nestitit a vi jak to delat:

https://www.youtube.com/watch?v=wUFwunMKa4E

Problem je v tom, ze kdo zatim tocil pokracovani Terminatora, tak si tim odrovnal karieru a skoncil bud u serialu, nebo u beckovych filmu :D

na příspěvěk reagoval rounen

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Lacike

Víš jak, když Avatar začal svou jízdu v kinech v roce 2010, Čína ještě zdaleka nebyla tak obrovský trh jakým je dneska. Takže už jen kvůli ní teď musíš ty tržby značně navyšovat. A film jako Avatar na tamější publikum bude fungovat hodně vždycky. Aspoň si myslím.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ted nevim přesně jestli mu jde o pruser v penězích (tržbách), nebo o spokojenosti celkového děje filmu - recenzí po filmu (hodnocení diváků)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

rounen

Ne kterýkoliv, Avatar trilogie bude dokončena stoprocentně, protože dvojka a trojka se točily současně. 

A myslím, že u Avatara opravdu průser nehrozí, i kdyby některý díl utržil "jen" 1,5 mld. (a níž to fakt nepůjde), bude to stále pohoda.

na příspěvěk reagoval rounen, Lacike

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Kaneda

Cameronovi hlavně pěkně hrablo.. XX let se zbytečně pipla v Avatarovi a rovnou 5 dílů po sobě, přitom stačí když kterekoliv pokračování (díl) bude průser, tak ostatní díly zruší.. Místo toho aby točil různé žánry (v jeho věku), tak se oddal Avataru.. No je to škoda.. Kdo ví jak to bylo i stou produkcí T6, určo na ni moc času neměl, jen sem tam něco poradil a konec.. Je to velká škoda, že tento chlapík, skvělý rejža bude nejspíš do konce života už jen řešit díly Avatara.. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Kaneda

Kaneda

Kaneda (hodnocení, recenze)

Hekman

"James Cameron se na filmu podílel jako producent, spoluscenárista a kreativní konzultant."

 

To je sice pekny, ale Cammeron sam dnes nedokaze udelat poradne film, pokud jej o nekolik let neoddali. Diky tomu muze udelat dalsich milion trilion iteraci a spustu dalsich researchu. To je jeho vyhoda, kterou nikdo nema - je perfekcionista a ma k tomu prostor. Na normalni dvourocni produkci by dle meho pohorel.Tim ovsem nerikam, ze je neschopnej.

na příspěvěk reagoval rounen

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Já bych rád věděl, jak chtějí vysvětlit neúčast Johna Connora a ''starého'' terminátora? Tedy jakto, že tam bude, když ve dvojce (na kterou to má navazovat) se šel na konci terminovat? :)

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama