Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 2
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (176)

Hogun 

všechny recenze uživatele

Keď jedinou zaujímavou a ako tak uveriteľnou postavou je Robot a Kura, tak je asi niečo zle. Totálne dementne sa chovajúce, maximálne nesympatické postavy, ale aspoň príroda bola pekná. Efektívne ale nudné, trápne a iritujúce, celkovo štandard od Netflixu. Dr. Smith bola na úrovni Segala po lobotómii mozgu. Ostatní to dotiahli 'aspoň' na úroveň hojdacieho koňa. 4/10 ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Milé a potěšující, prostě sci-fi v duchu těch nejlepších tradic a literárních sci-fi děl z první poloviny 20. století. Jasně, spousta bizarních nelogičností může někomu pokazit dojem, ale osobně mám raději tyhle sci-fi, co si nehrají na žádná vyšší poselství. (Tím nezpochybňuji, že třeba 2001: Vesmírná odyssea je jiná liga). Líbily se mi i vesměs neokoukané tváře (Molly Parker, Parker Posey, Mina Sundwall... sakra, píšu tady samé ženské, no dobře, tak tedy ještě Robot :-) ). Prostě rodinná zábava s úžasnými exteriéry, ať už šlo o jakoukoliv planetu. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Hodně se mi to líbilo. Je to dokonalá melanž dobrodružné sci-fi a rodinného dramatu. Sice si to realitu dost upravuje pro potřeby příběhu, ale po pár dílech mi to už nevadilo. Jen vypíchnu pár drobností. Ty hrátky s fyzikou obzvláště v prvním dílu jsou opravdu únavné. Někdy je ještě ne příliš pod nulou, ale voda v hloubce deset metrů zmrzne za vteřinu. Někdy je taková zima, že rozpuštěná voda v hloubce jeden metr najednou zamrzá, ale zároveň prší a ještě před pár minutami jsme tuto rozpuštěnou vodu vylévali všude kolem sebe, a ona nezamrzala a držela se ve velkých kalužích. Pára od pusy v mínus 60 taky nikomu nejde, a když má někdo zraněnou nohu, zabalíme ho do stříbrné fólie, strčím do stanu, který nechám pro jistotu otevřený a nebo ho položím na zmrzlý led. Druhá velká výtka je ve vztahu k dramatické části. Opravdu si některý producent myslel, že mu divák uvěří, že v prvním díle umře nějaká černoška? To by se ten seriál určitě nestal úspěšným. Vždyť Black live matters... Umírat můžou pouze běloši, přestože jich je výrazně méně. Jo a ten robot... To se opravdu naučil jen tuto jednu větu? Obzvláště vzhledem ke stupni technické vyspělosti, kterou zjevně dosahoval? I přes to všechno je to perfektní dramatický seriál. Postava Dr. Smithové je někdy dost rušící, ale nakonec se taky obětuje za dobro a přiznejme si, bez nic by to bylo o ničem. Hodně mě iritovala ta černá dcera Robinsonů svou morální nadřazeností a ten naivní hošík byl přehnaný, ale v USA to tak prostě být musí. Morálku mají aspoň v televizi. Těším se na třetí sérii. Neboj se mise, když máš Smithe! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaké parádne guilty pleasure scifíčko. Neskutočne som si celý seriál užil, aj keď je pravda, že niektoré diely bavia menej ako tie ďalšie. Páčila sa mi hlavne prvá séria, no druhá končila veľmi zaujímavo, a to sľubuje nádejnú tretiu sériu. Určite si ju nenechám ujsť. Zatiaľ slušný nadpriemer. 80/100 ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Desetihodinový, únavný prolog, prokládaný nesmyslnými zvraty, absencí logiky, genericky nudným (nutno dodat špatně zahraným) záporákem, který v funguje až samotném závěru, kde konečně nabízí to, co od začátku sliboval. Lost in Space je přesně takové, jako jeho kultovní předchůdce z 60. let. S tím rozdílem, že divácká percepce se posunula sloním krokem dopředu, zatímco LIS zůstalo obsahově stále kdesi v 60s. Nebýt parádního vizuálu a ještě lepší hudby případnou druhou sérii bych asi nezvažoval. ()

Galerie (712)

Zajímavosti (6)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama