Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (175)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nechajme sa prekvapiť, či Lost in Space skutočne skončili treťou sériou. Všetko sa dokonale uzavrelo, všetko dostalo zmysel. Ale stále by samozrejme bolo na čom stavať aj ďalej, predovšetkým po záverečnom zábere tretej série. Lost in Space je presne taký, aký má v rámci svojho subžánru rodinného sci-fi byť. Síce si ho asi viac užijete s dospievajúcimi potomkami, ale nie je problém si ho pozrieť v dospelom veku aj osamote. Len treba niektoré veci brať s rezervou a chápaním cieľovej skupiny. Ide o jednu zo seriálových výnimiek, kedy sa dej umelo nenaťahuje a všetko ide správnym tempom vpred. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Desetihodinový, únavný prolog, prokládaný nesmyslnými zvraty, absencí logiky, genericky nudným (nutno dodat špatně zahraným) záporákem, který v funguje až samotném závěru, kde konečně nabízí to, co od začátku sliboval. Lost in Space je přesně takové, jako jeho kultovní předchůdce z 60. let. S tím rozdílem, že divácká percepce se posunula sloním krokem dopředu, zatímco LIS zůstalo obsahově stále kdesi v 60s. Nebýt parádního vizuálu a ještě lepší hudby případnou druhou sérii bych asi nezvažoval. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Místy blbé - na sci-fi --- ale člověk nesmí být tak přísný ... solidní ... herci parádní ... hlavně Toby Stephens a Taylor Russell ... robot skvěle udělaný ... jsem zvědaný co vymyslí v další sérii ... tvůrci jsou přemýšlivý a schopní ... "vir" co žere kov - nápadité ... přišlo mi zábavné ... ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě rozhodně šokantní objev roku. Nebýt mého človíčka, tak o něm ani nevím a rozhodně bych si ho nepustila. Takhle jsem ho sledovala s ním a čím dál víc jsem mu propadala a byla velmi příjemně překvapená jak mě to baví. Pro některé hejtry mám připomínku, že je to 7+ . Nejvíc mě bavily reakce Jeníčka (7 let) a jak to prožíval. Té největší svini říká s naprostým despektem "Lhářka prolhaná". Já jsem rozhodně spokojená. Za mě 95% ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dobře strukturovaný a svižný seriál. Exteriéry a interiéry umějí šikovně zamaskovat šetření v rozpočtu, aby pak byly peníze na slušné vizuální efekty. Dobře se tu pracuje s postavami. Posádka původního seriálu ze 60. let je na dnešní standardy příliš bílá a mužská, takže z jedné dcery je černoška a z Dr. Smithe je žena, ale zejména doktorka Smithová je díky svému zasazení do role "padoucha" možná nakonec tou nejzajímavější postavou. Stejně jako v Hrách o trůny i tady děti vyrostou se seriálem, ale scénáristi na to mysleli a mezi jednotlivými sériemi si vymysleli příslušné časové skoky, aby nebylo divné, o kolik jsou děti najednou větší. 🙂 Každopádně z Maxwella Jenkinse (malý Will) může být v budoucnu velmi dobrý herec - pláč je v hereckých kruzích celkem náročná disciplína, kterou Max zjevně zvládá už v dětských letech. ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama