Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (175)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série až 3. série - 80 %  Sice mi chvilku trvalo, než jsem celý seriál dokoukal, ale jsem rád, že jsem vytrval. Je to moje guilty pleasure, které má jednoduchý příběh plný klišé, ale vám to nevadí. Vizuál jedna báseň, sympatické postavy, hudba jak z velkofilmu - co víc si přát. Vidět to v pubertě, tak brečím štěstím. Spokojenost. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Desetihodinový, únavný prolog, prokládaný nesmyslnými zvraty, absencí logiky, genericky nudným (nutno dodat špatně zahraným) záporákem, který v funguje až samotném závěru, kde konečně nabízí to, co od začátku sliboval. Lost in Space je přesně takové, jako jeho kultovní předchůdce z 60. let. S tím rozdílem, že divácká percepce se posunula sloním krokem dopředu, zatímco LIS zůstalo obsahově stále kdesi v 60s. Nebýt parádního vizuálu a ještě lepší hudby případnou druhou sérii bych asi nezvažoval. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Milé a potěšující, prostě sci-fi v duchu těch nejlepších tradic a literárních sci-fi děl z první poloviny 20. století. Jasně, spousta bizarních nelogičností může někomu pokazit dojem, ale osobně mám raději tyhle sci-fi, co si nehrají na žádná vyšší poselství. (Tím nezpochybňuji, že třeba 2001: Vesmírná odyssea je jiná liga). Líbily se mi i vesměs neokoukané tváře (Molly Parker, Parker Posey, Mina Sundwall... sakra, píšu tady samé ženské, no dobře, tak tedy ještě Robot :-) ). Prostě rodinná zábava s úžasnými exteriéry, ať už šlo o jakoukoliv planetu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavná rodinná sci-fi, která se možná někdy až moc drží těch témět rodiny a přátelství, ale na druhou stranu právě tohle se musí od Ztracených ve vesmíru čekat. Třetí série sice možná byla až moc natahovaná a ten příběh kolem rodiny Robinsonových mi přišel vyčerpaný, do cíle jsme ale došli se ctí. Takže rodino Robinsonových (včetně robotů, slepic, posbíraných přátel nebo znovuobjevených dávno zemřelých), díky za těch 28 dílů, byla to rodinná jízda se vším všudy! ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Jako všechny seriály z Netflixu je i tenhle dobře zpracovaný. Skvělé efekty, zajímavý příběh....To ale nestačí. Bohužel už v prvních dílech zjišťujete, jak je to zbytečně natahovaný nesmyslnými a zbytečnými zápletkami a událostmi, které nemají na hlavní linku vliv. Celkem často se vám stává, že dokonce snadno předvídáte děj. Některé postavy v seriálu a bohužel i ty hlavní jsou velmi průhledné, mají špatně napsaný scénář a kvůli tomu předvádí nelogické a mnohdy zbytečné kroky. Je tam i spousta nedomyšleností a nedotažeností, které kazí celkový dojem. Zdá se, že scénáristé nejsou spokojeni s dílem pokud aspoň polovina rodiny není ve smrtelném ohrožení. Jejich snaha takto našponovat každý díl se u mě setkává s negativním výsledkem. Není to od nich dobře odvedená práce. Takže ano je to seriál za hodně peněz, ale nedosahuje kvalit, aby to tomu odpovídalo. Je to jako Tesla..... ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)
  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama