Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 2
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (175)

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po mírným rozčarování nad tím, jak nešikovně je tu skloubenej scifi survival s rodinným dramatem a po odpadnutí mojí ruky po mávání nad tím, jak tady ty postavy řeší a hádaj se o ptákovinách (v kontextu k tomu, že maj co chvíli zdechnout) v situacích naprosto nevhodných... jsem se nakonec i bavil. Jsou na tom vidět prachy, muzika tomu dává šťávu a pokud to člověk bere jako poměrně oddechový scifi, ač s docela nevyrovnaným... jak to říct... stylem(? - občas až moc cíleno na děti, občas docela drsný, občas se snaží i o zapojení psychologie)... tak je to příjemný pokoukání, kde se člověk i ty postavy nakonec docela oblíbí. Až na Dr. Smith, ta je na přesdržku už od začátku a vlastně až v poslední epizodě to trochu zachránila. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Matt Sazama a Burk Sharpless se zaměřují na ryze komerční projekty určené pro náctileté. Mají za sebou tři velmi průměrné fantasy filmy a tento seriál kvalitou nevybočuje. Dobrodružné Sci-Fi, bez humoru, bez nadhledu s nevýraznými herci, s příběhem, který osloví spíš malé kluky než dospělé. Z 50% se řeší otravné rodinné hovnoty a z 50% je to dobrodružství, kterému jakoby napsal základní osnovu 10 letý kluk se zálibou v meteorologii a přírodních živlech, protože cca po každých 10 minutách je tady někdo vystaven mrazu, ohni, bouři a zase bouři a tak pořád dokola. Seriál opuštěn po 2 dílech. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavná rodinná sci-fi, která se možná někdy až moc drží těch témět rodiny a přátelství, ale na druhou stranu právě tohle se musí od Ztracených ve vesmíru čekat. Třetí série sice možná byla až moc natahovaná a ten příběh kolem rodiny Robinsonových mi přišel vyčerpaný, do cíle jsme ale došli se ctí. Takže rodino Robinsonových (včetně robotů, slepic, posbíraných přátel nebo znovuobjevených dávno zemřelých), díky za těch 28 dílů, byla to rodinná jízda se vším všudy! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál hodnotím jako celek už po první sezóně, ani závěr, široce otevřený jako náruč paní Merkelové vstříc běžencům, mě nedokázal zlákat ke sledování pokračování dobrodružství rodiny Robinsonových. Postupně se totiž ukazovalo, že správný kolonista vyslaný na Alfu Centauri musí splňovat mnoho náročných kritérií, na test z logického myšlení se však zřejmě zapomnělo. Na logiku a fyzikální zákony se radostně vykašlal i scénárista, ten ostatně zazdil víc věcí, a přestože se jedná o rodinný seriál, neměl by diváky (ani ty mladé) tolik podceňovat. Výsledný dojem pro mě nezachránil ani Toby Stephens, kvůli němuž jsem se k Lost in Space vůbec dostal. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Místy blbé - na sci-fi --- ale člověk nesmí být tak přísný ... solidní ... herci parádní ... hlavně Toby Stephens a Taylor Russell ... robot skvěle udělaný ... jsem zvědaný co vymyslí v další sérii ... tvůrci jsou přemýšlivý a schopní ... "vir" co žere kov - nápadité ... přišlo mi zábavné ... ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno