Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (175)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vážný rodinný dobrodružný sci-fi seriál. S opravdu velkým důrazem na rodinný a vážný. A až pak někde v závěsu jen tak mimochodem jde i o výpravné sci-fi. Je to v jádru to samé, o co se Shyamalan snažil v "Po zániku Země". Akorát udělané víceméně správně čili rodina je to sympatická, děcka nejsou k nesnesení (byť přemoudřelá krapánek jsou, ne že ne), častá akce i boj o přežití jsou podány správně dramaticky, vizuálně je na co koukat, bombastický soundtrack duní jak v nejnovějším blockbusteru, emočně to chladné není (i za cenu občasného citového vydírání) a tak vlastně jedinou výraznější výtkou je, že tempo je většinu epizod podivně kolísavé mezi až příliš zběsilé/až příliš pozvolné a nic mezitím. Čemuž nepřidává ani podivný nesoulad, kdy se na jednu stranu vzdává hold původnímu naivnímu kultovnímu seriálu, chtělo by to být jízdou pro děcka, má to švihlé postavy i humor a na druhou se jede na seriózní vlně plné manželských problémů, neustálého boje o holý život, vypořádávání se s osobními démony, stylizace à la Interstellar apod. Děcko bude protáčet oči nad tím, jak se to místy bere vážně a nad problémy dospělých. Dospělák nad nimi však oči protočí úplně stejně, protože to není dotaženo, když už teda. Celkově by tomu prospělo, jasně se rozhodnout, čím to chce být. Zda seriózní survival scifárnou pro odrostlejší publikum či vážně se neberoucí eskapádovou jízdou jak z novodobého Doctora Who pro všechny, kteří jsou duší stále dětmi. | S1: 3/5 | ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nechajme sa prekvapiť, či Lost in Space skutočne skončili treťou sériou. Všetko sa dokonale uzavrelo, všetko dostalo zmysel. Ale stále by samozrejme bolo na čom stavať aj ďalej, predovšetkým po záverečnom zábere tretej série. Lost in Space je presne taký, aký má v rámci svojho subžánru rodinného sci-fi byť. Síce si ho asi viac užijete s dospievajúcimi potomkami, ale nie je problém si ho pozrieť v dospelom veku aj osamote. Len treba niektoré veci brať s rezervou a chápaním cieľovej skupiny. Ide o jednu zo seriálových výnimiek, kedy sa dej umelo nenaťahuje a všetko ide správnym tempom vpred. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Vizuálně ohromná show, která ovšem v honbě za hollywoodkou epikou poztrácela koule i vlastní ksicht... a logiku. Není to špatný, kouká se na to dobře, ale tak jak je většina seriálů o postavách a jejich útrapách, je Lost in Space spíš o snaze být velký. Zapomíná přitom na fakt, že původní originál byl rodinou humornou sci-fi rozprávkou, jenomže tady humor absentuje, a tak - protože příběhově to není nic extra - to zkrátka nemá ten správnej zábavovej efekt. Taky soundtrack je debilní (většinou)! Ale bez problému se prokoušete všemi epizodami. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Matt Sazama a Burk Sharpless se zaměřují na ryze komerční projekty určené pro náctileté. Mají za sebou tři velmi průměrné fantasy filmy a tento seriál kvalitou nevybočuje. Dobrodružné Sci-Fi, bez humoru, bez nadhledu s nevýraznými herci, s příběhem, který osloví spíš malé kluky než dospělé. Z 50% se řeší otravné rodinné hovnoty a z 50% je to dobrodružství, kterému jakoby napsal základní osnovu 10 letý kluk se zálibou v meteorologii a přírodních živlech, protože cca po každých 10 minutách je tady někdo vystaven mrazu, ohni, bouři a zase bouři a tak pořád dokola. Seriál opuštěn po 2 dílech. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Místy blbé - na sci-fi --- ale člověk nesmí být tak přísný ... solidní ... herci parádní ... hlavně Toby Stephens a Taylor Russell ... robot skvěle udělaný ... jsem zvědaný co vymyslí v další sérii ... tvůrci jsou přemýšlivý a schopní ... "vir" co žere kov - nápadité ... přišlo mi zábavné ... ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)
  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama