Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (175)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Lost in Space nejsou nijak mimořádným či revolučním seriálem a už vůbec nejsou žádným dílem, které si budete nějak dlouho pamatovat. Kdysi jsem několikrát viděl jen devadesátkový film s LeBlancem a Oldmanem, žádnou jinou verzi jsem neznal a tak jsem se na tenhle seriál docela těšil. Můžu říct, že teď se těším i na druhou sérii. Ve sci-fi ani v jiném žánru tenhle seriál nepatří k výjimečným, ale je výborně obsazený, má naprosto fantastickou hudbu (John Williams!) a zabaví naprosto skvěle, což je jeho hlavní (a jediný) účel a ten funguje, takže je vše v pořádku. Co nefunguje, je občas ta vážná nota na kterou to hraje (někdy až přehnaně), jinak je to ale fajn podívaná, kterou jsem si i přes všechny zápory užil a o zklamání se z mé strany rozhodně nečeká. Vlastně jsem dostal přesně to, co jsem očekával, takže ve výsledku spokojenost. 75%. ()

fr0sty 

všechny recenze uživatele

Zasazení je zajímavé, na zpracování se taky nešetřilo, bohužel postavy se někdy chovají velice zvláštně a hloupě. Navíc se spousta důležitých věcí odehrává mimo kameru (na konci jednoho dílu rodina Robinsonů pořád sama, nepotkali nikoho, potom se jim podaří zachytit radiový signál a na začátku dalšího dílu snad 20 lidí kolem jejich ztroskotané lodi táboří a budují .. něco), takže jsem někdy v druhé půlce první serie přestal sledovat. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

1. série je dost povedená. A to mě čeká druhá, která má lepší hodnocení. Znám hlavně film s Joyim a kreslený seriál jen hodně matně. Postavy, jejich povahy, osudy, kdo přežije, kdo proč a jak, tedy jsem nemohl očekávat žádné překvapení. I tak jsem ale nejednou musel pustit další díl, abych viděl, jak se problémy Robinsonových vyvrbí. Oproti jiným současným scifi seriálům jsou Robinsonovi vizuálně snad nejlepší, herecky skvěle obsazení a těch pitomostí naštěstí je také minimum. 2. série začala skvělým dílem, ale bohužel po návratu Resolutu přišlo několik dílů, kde se děj musí věnovat všem postavám, ač se u nich neděje nic zajímavého, nebo se vymýšlí zbytečné a ne moc zajímavé zápletky. Druhá polovina řady je ale už napínavější a spojuje takřka už jen to podstatné. Příprava na třetí řadu slibuje zase něco trochu jiného a snad to bude zase fajn. 3. série se už v nelogických nesmyslech strašně moc topí. Aby scénáristi dotáhli vše do konce, tak se logika už ani trochu neřeší a je to porod. Co se dalo v prvních dvou řadách odpouštět už divák, kvůli slabému příběhu a ještě slabším vztahům mezi postavami, nepřekousne. Že všechno dopadá až v poslední vteřině, na akurátní počet kWat, prostě drama na maximum, tak už působí jen úsměvně. A hrání si s tím, kdo snad umře? V tomhle seriálu? Trapný. Třetí řada tak seriál sráží do lepšího průměru. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkusil sci-fi seriál o rodince putující vesmírem a po delší době to byl pro mne seriál z kategorie běžná americká produkce a musím uznat pozitiva : solidní vizuál ,akce a působilo to celkem inteligentně a to nemluvím o opravdu dobrých hereckých výkonech, jenže po třech dílech mne začala obtěžovat na uhlazená šablonovitost a korektnost amerických mainstreamových věcí zvláště v žánru rodinný film. Z vědeckého účelu jsem víc jak tři díly nedal - je vidět že technicky tento typ seriálů vysílaných někdy odpoledne udělal ohromný skok k celovečerním filmům, ale z ostatních filmových hledisek pro mne žádná přitažlivá změna. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavná rodinná sci-fi, která se možná někdy až moc drží těch témět rodiny a přátelství, ale na druhou stranu právě tohle se musí od Ztracených ve vesmíru čekat. Třetí série sice možná byla až moc natahovaná a ten příběh kolem rodiny Robinsonových mi přišel vyčerpaný, do cíle jsme ale došli se ctí. Takže rodino Robinsonových (včetně robotů, slepic, posbíraných přátel nebo znovuobjevených dávno zemřelých), díky za těch 28 dílů, byla to rodinná jízda se vším všudy! ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)
  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama