Obsahy(1)
Zdeněk Pohlreich rozpálí gril ve Španělsku! V zemi slunce, olivových hájů a citrusových plantáží, kde se prý dobrému jídlu a pověstné španělské vřelosti nelze vůbec vyhnout. Pojďme se tedy pobavit, poznat španělskou přírodu i kulturu a samozřejmě si pochutnat. Nejlákavější recepty vám pak Zdeněk představí krok za krokem. (TV Prima)
(více)Recenze (9)
Jeden z mála pořadů našeho plešatého šéfa, který jsem jaksi pozapomněl ohodnotit, když to běželo v TV. Zdeněk Pohlreich vařit umí to bezesporu, stejně jako ví, jak nalákat diváky sledovat jeho pořady. Tentokrát vyrazil do zahraničí, kde jsem si více užíval krás Španělska, než ty jeho kuchařské výtvory. Jako vizuálně vypadaly pěkně a některé věci bych si i dal o tom žádná. ()
Docela sympatická snaha o ozvláštnění v atraktivním prostředí. Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/restovat/flambovat/dochucovat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ačkoliv si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že rozvařené špagety nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nejen nad grilem omámit naše hosty. ()
Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. Stal sa z neho neznesiteľný odpad! ()
Ze všech těch použitých surovin maj u nás na rohu v sámošce možná tak cibuli (a ještě ne červenou), ale kouká se na to pěkně. ()
Pohlreich opět skvělý ()
Rozpal to ve Španělsku, Itálii, Ugandě, Dolním Třešnovci, u tchýně na chalupě…..to je jedno. Hlavně už to rozpal, ať má Zdeněk „Kolik Zdeňků na obrazovce denně vidíš, tolikrát jsi člověkem“ Pohlreich další políčko v kolonce pořadů, než se vrhne na další projekt :D :D :D ()
Zdenda je showman, prostředí je krásný a pokrmy lahodný už od pohledu. ()
Možná je trochu škoda, že jsme ze Španělska neviděli víc než jen pár trhů a tradičních průvodů a jinak pořád stejné místo. Na druhé straně se divák dozví něco o místní gastronomii, byť je třeba dodat, že většinu receptů nelze připravit, protože Z. Pohlreich pracuje s místními surovinami, které zde nejsou vždy k dostání. Jisté oživení to ale je. ()
Jdi konečně do zádele, šéfe! ()
Reklama