Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenze uživatele *CARNIFEX* k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2018) (S01) 

Človek síce určité pasáže (z logického hľadiska) akceptuje len so sebazaprením, pričom toto určite nie je spracovanie o sériovom vrahovi podľa otrepaných šablón, no čuduj sa svete - ono to veľmi solídne baví. Ono totiž to romantično je tak pekne, temne podané, že bez váhania siaham aj po druhej sérii, nakoľko skutočne nemám ani potuchy, čo by mohla ponúknuť. P.S.: Pre ženy, pre široké, nenáročné publikum, ideálna voľba. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Citeľný, pocitový prepad. Viete, TO ROMANTIČNO, obalené do temného nádychu, ktoré tak solídne zdobilo prvú sériu? Tak PRESNE TO, sa od prvej epizódy vytratilo do hajzlu. Nuž, keď sa hneď na začiatku otrčí anál, asi nebude veľký priestor na dobíjanie “srdiečka”, že? Navyše, už je to doslova posiate množstvom logických prešľapov, ktoré sa len s námahou tolerujú - respektíve vôbec. Škoda, lebo toto už nie je žiadna “Dracula” o pravej láske, náhodne zazretej na ulici, i keď musím uznať, že námet je to pútavý (najmä teda pre ženy, ktoré chcú mať dojem, že existujú muži, ktorí pre ne urobia ČOKOĽVEK), ktorý vyslovene - nie že nebaví. Prvá séria lepšia, záver druhej tak nejak láka do zakúsnutia do tretej. Zvážim to, lebo seriál baví .. ()

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama