Reklama

Reklama

Hanna

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2021), 18 h 4 min (Minutáž: 44–55 min)

Tvůrci:

David Farr

Hrají:

Esme Creed-Miles, Mireille Enos, Joel Kinnaman, Rhianne Barreto, Darien Asian, Wayne Brett, Narges Rashidi, Russ Bain, Martin Bergmann, Andrea Deck (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Hanna je americký akční dramatický televizní seriál, založený na stejnojmenném filmu z roku 2011. Hanna (Esme Creed-Miles) je 15letá dívka, která žije s Erikem (Joel Kinnaman), jediným mužem, kterého kdy poznala jako svého otce, v odlehlé části lesa v Polsku. Erik jednou naverboval těhotné ženy do programu CIA s krycím názvem UTRAX, kde byla dětská DNA vylepšena, aby se vytvořili supervojáci. (sator)

(více)

Recenze uživatele Axident k tomuto seriálu (6)

Season 1 (2019) (S01) 

Stálo to za 3, ale dal jsem šest epizod v kuse a za to si zaslouží čtvrtou ()

Season 2 (2020) (S02) 

Druhá série, ruku na srdce, byla dost jalová vata, bez které bych se velmi dobře obešel. Ta předcházející nebyla zrovna adept na seriál roku, spíš jakž takž průměr, ale dost dobře koukatelný a pozornost držící, ovšem celá dějová linka té druhé, plus nadbytečně otravná postava Clary, je spíš utrpeníčko, ač i ta mě donutila dokoukat do konce. Teď jen doufám, že trojka bude zas alespoň ten průměr. ()

Zkouška (2020) (S02E02) 

Nejlepší je na tom asi Karen O s Anti-lullaby, zbytek spíše slabá klasická nastavovaná kaše s málo místy, která by stála za řeč a důvodné obavy o sešup kvality oproti první sérii, která sama o sobě nebyla ničím nadprůměrná, přesto ale velmi solidně koukatelná. ()

Zármutek (2020) (S02E05) 

Bohužel, a není v tom nic diskriminačního, Hanně významně uškodilo obsazení Yasmin Monet Prince. Ať se to někomu líbí nebo ne, principy fungování castingu jsou poměrně jasné a od počátku není pochyb, že role Clary je obsazena typově velmi nešťastně. Tváří se konstantně sveřepě a nesympaticky a nedaří se jí ani v nejmenším získat jakékoliv emoce z diváka než právě nepříjemnou jistotu, že tahle holka vám nesedí ani trochu. Což by bylo fajn, kdyby to byl stoprocentně a scénaristický a režisérský záměr. Pokud je, uniká mi. Hanna není sám o sobě nijak vyčnívající seriál, spíše dobře odvedený, lepší průměr, který se ale dá bezbolestně sledovat a další epizodu i přes výtky vidět chcete. Monet Price ovšem onomu chtění prokazuje medvědí službu. Nikoliv vlastní vinou, ale jejím nešťastným obsazením. A to dlení v Meadow a žádná akce, rebélie, zdařený útěk, už mě začíná hodně srát. Pokud se děj nepohne směrem ven, asi nevydržím. ()

Teď jsi s námi (2020) (S02E06) 

Tento způsob 'akce' jeví se mi neduživý velmi otravným způsobem, ač konec to trochu zachránil. ()

Odboj (2021) (S03E01) 

Stejně jalové a ploché jako druhá série. Taková teenage telenovela už se z toho stala... Jsem naštvaný sám na sebe, že dál koukám. ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama