Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím jít o hvězdu níže. Zábava to sice pořád je velká a je pravda, že dnes není moc kvalitních akčních seriálů, ale druhá sezóna jde prostě uplně proti myšlence té první. Už to není o likvidaci špatných superhrdinů, ale už je to o bitvě mezi superhrdiny, kde hlavní protagonisté v podstatě jen přihlížejí tomu, co se děje. Jejich postavy se stávají nadbytečnými, což je vcelku úsměvné, protože si asi nevybavím jiný seriál, kde by hlavní hrdinové byli takto zbyteční. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K mému překvapení pro mě začátek druhé řady nebyl takový nářez jako loni, ovšem celkově se jedná o takový ten top notch seriál dané platformy, v tomhle případě Amazonu. Trošku mě zamrzelo, že se tentokrát neobjevil Simon Pegg, nicméně obsazení je pořád parádní, k psychopatickému Anthonymu Starovi a démonickému Karlu Urbanovi (neuvěřitelnej démon!) přibyly postavy Giancarla Esposita (který je teď snad všude a vždy perfektní) a Stormfront, jež přeoperovali na ženu (a později jsme pochopili proč a udělali to skvěle) a zprvu jsem ji nenáviděl, ale vyprofilovala se ve skvělý přínos seriálu. Osobně jsem si taky v téhle sérii nejvíce oblíbil postavu M&M (tahle scéna nejvíc!). A to má do trojky ještě přifařit Jeffrey Dean Morgan, což by byla obrovská bomba a doufám, že to vyjde. Co vám budu povídat, je to stejně šílené jako minule, rozhodně jděte do toho...9/10 ()

Reklama

decouble 

všechny recenze uživatele

Seriál zaměřenej na posilování seriality. Je to trochu jako sledovat kreslený Želvy Ninja, vždycky, když už to vypadá, že dostanou Trhače, tak jim uteče a hrozí, že příště už jim to nandá. A tak nějak fungujou epizody v druhý sérii The Boys. Navíc to začíná být čím dál víc naředěný takovejma ucintanejma dialogama, kde někdo pronáší různý morální poselství (hlavně Hughie a Starlight) atp. Přitom to má obrovskej potenciál podvratnosti a když to občas vystrčí růžky, tak se ukáže, jak dobrá (a krvavá) satira na korporátní kapitalismus to umí být. Jenže právě to, z čeho si The Boys dělají srandu je v naší realitě nakonec poráží, vlajkovou loď streamovacího kanálu nejbohatšího člověka na zemi je potřeba pořádně natáhnout na 4 série. Předloha je tak maximálně vycpaná vatou natolik, jak jen to budou dnešní diváci schopni vydržet. Korporátní výdělky hrajou prim, takže se nakonec (SPOILER ALERT) naštvanej underground spojí s korporací a nakopou (GIRL POWER) nejsnadnější cíl (protože nikdo nemá rád slovo nácek), aby dočasně uzavřeli příměří. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada byla skvělá a i když se druhá snaží jet na stejné vlně,daří se to střídavě a wow efekt který mám spojený s jedničkou se neopakoval.Ne snad,že by tu chyběly zábavné,ujeté a vyloženě povedené momenty,ale je jich méně než sem čekal a výsledkem je "jen"povedený nadstandard.Na třetí řadu se každopádně budu i tak těšit...80% ()

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále vyššie než väčšina seriálov, ale presne tu sa ukázala chyba vysielať to po týždni, pretože ako celok to funguje a zapadá do seba postatne viac. Homelander je stále dokonalý, a šak od Stormfront som čakal oveľa viac. Butcherova partia je stále sympatickejšia a najmä, každý má čo hrať. Úžasné je, že sa to scenáristom nerozpadlo, aj keď si tam každý dal niečo zo svojho politického presvedčenia a postavy vôbec nevyzerajú smiešne aj keď sú sociopati, či iní vyvrheli. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • Během natáčení této epizody se před kamerou opět se sešli dva herci z trilogie Pán Prstenů (od r. 2001) – Karl Urban (Billy Butcher) a John Noble (Sam Butcher). První jmenovaný hrál v Pánovi prstenů velitele Rohirů Éoméra, druhý jmenovaný gondorského správce Dénethora. (NiWi)
  • V epizodě je zmíněn PewDiePie, občanským jménem Felix Kjellberg, který byl v době uvedení epizody jeden z nejpopulárnějších YouTuberů na světě. (NiWi)

Reklama

Reklama