Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Lorge 

všechny recenze uživatele

Drsný hlavní hrdina Rutger Hauer, který žije z čokolády, kafe a cigaret, a nechodí spát bez pořádného děla pod polštářem ("Potřebujeme větší zbraň, něco jako... granátomet!") a jmenuje se Stone... Harley Stone. Jeho nový kolega Neil Duncan aka pan Dick "přesně-podle-předpisů" Durkin, který právě vylezl ze školy. Cynická sexy Kim Cattrall jako Michelle, bývalá Stoneova bývalého partnera. Tohle ústřední trio se zaplétá do boje s nadlidsky nelidským požíračem srdcí, který nenechá Stonea ani vyspat... už hodně dlouho. Skvělá britská akční jízda z dalekébudoucnosti roku 2008, kdy se Temže nenechá omezovat korytem a vyvalí se do ulic, kde už na ni všichni čekají... A hlavně krysy, spousta a spousta (a možná ještě trochu) krys. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Rutger Hauer v roli typickýho 80s/90s hrdiny proti třímetrovýmu špepíkovi co mu dělá dusno. Tenhle film je klasický retro, všude tma, déšť, dystopická společnost roku 2008, drsný hlášky, krev, komediální prvek ve formě parťáka debílka atd. Občas mi to přišlo jako pokračování Temnýho anděla s Dolphem Lundgrenem. Kdo má rád tyhle špinavý béčka tak se bude bavit. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Režiséři si natočili svého vlastního Temného anděla. Konceptem velice podobné, dokonce v českém dabingu snad ústřední dvě postavy mluví stejní dabéři jako v Dark Angel :) Sice je to béčko se vším všudy, ale má to slušnou atmosféru, luxusního Rutgera Hauera a tajemného vraha. Funguje to zdárně, bavil jsem se, nic víc, nic míň. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Bomba překvapení, nevěděla jsem o tom filmu vůbec nic a vyklubala se z toho super zábavná ujetá řežba. Styling Londýna ve chmurný budoucnosti mi připomínal Blade Runnera, samá tma a neony a nápisy, Hauer hraje totálního pošuka, ale v kombinaci s Alastairem Duncanem alias jeho slušňáckým novým poskokem tvoří neuvěřitelně vtipnou dvojku. Je to teda hlavně zásluha Duncana, má komediální talent, třeba jak v pitevně vybafne na borce, míří mu pistolí na kebuli a vyhrkne: "Ani hnout. Co to jíš?" načeš borcoj vypadne z huby sendvič, to jsem se řezala smíchy. Nebo když Harleymu rozstřílí kuchyň kvůli kryse, paráda. Navíc jejich protivník je umě pod rouškou tajemna, ukážou z něj téměř prd až do konce a mordy jsou řádně krvavý. Je úplně fuk, že je to celkem dost přeprsklý, právě proto je to taková zábava. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tohle je velice nadějný námět, bohužel to tvůrci jaxi nedotáhli až do uplně vydařeného finiše, ale i tak pohodových 80%! Film má strašně rychlý spád. Ani se nenadějete, kouknete na časomíru dývka a ona tam svítí 36. minuta........a máte pocit, že to běží tak 15 min. No nevím, jestli je to dobře nebo špatně, ale film vám opravdu rychle uteče. Béčkovost z toho jen srší, ale co.....zlomek sekundy byl, je a bude jeden z mých NEJ filmů všech dob!!! Mimochodem, na titulky.com jsou již k dispozici moje české titulky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama