Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si, že většina vysokohodnocených seriálů se zaobírá buď uřezáváním hlav či politikou - potažmo pseudohlubokomyšlenkovými průjmy. Narozdíl od těchto „kvalitativně opuncovaných“ má seriál Na vodě atmosféru klídku a pohody a vykteslené postavičky jak z komiksu mají svůj složitý život, se kterým se perou. A já jim fandím... ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Cesky "komedialni" serial je pro me synonymum otravne nudy zalite lejnem trapnosti se spetkou hereckych sracek. Je uplne jedno, jestli to nazvou Bezdruzice, Pocatky, Ordinace, Benatky nebo treba Na vode. Vsechno je to bezduche krmivo pro luzu s IQ pod 70 (mentalni retardace, kdo nechape). Pro me je to spis zajimavy socio-ekonomicky zazrak, ze neco tak povrchniho, nezabavneho a nudneho az xmrti muze byt toceno stale dokola. Protoze, jak rikam nazev nehraje roli, mustr je pokazde stejny, scenar, "humor" i "problemy" akteru take obdobne, takze jen naprosty chudak muze do tohoto investovat svuj drahocenny cas. Pet minut mi stacilo, jako vzdy... ()

Reklama

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že veľké prekvapenie v pozitívnom zmysle. Na stoke menom "Nova" dávať zaujímavý seriál je veľká vzácnosť. Neviem kam sa to bude uberať ďalej, ale režíserovi sa majstrovsky podaril výber hercov. Musíte ich mať rádi jednoducho. Prim údava L.Langmajer,O.Kaiser a magický úsmev V.Kubařovej. Skutočne je to dobrý seriál ... Stádovitosť hodnotenia na tomto webe je miestami dychberúca a čierne čísla tohto seriálu sa mi zdajú nešťastné. ()

Viler 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak špatně neviděl. Humorné scénky s dojemnými se tu občas setkají s těmi trapnými, ale těch je naštěstí málo. Hlavnímu hrdinovi byste po pár dílech občas dali pěstí, za to jeho debilní chování, ale co si má počít, když to má ve scénáři. Ovšem musím říct, že s tou partou v zátoce u rezavé kotvy bych chtěl být kámoš a setkávat se v hospůdce u Utopence. ()

subic odpad!

všechny recenze uživatele

Stává se vám někdy, že se začnete dívat na nový seriál, díváte se na něj 10 minut a pak to prostě musíte z pudu sebezáchovy přepnout? Milan Cieslar udělal pro ČT několik dílů 3 plus 1 s Mirkem Donutilem, pro Novu udělal pár dílů Soukromých pastí, to bylo všechno dobře, tak co tohle má znamenat? Díval jsem se na obsazení a říkal jsem si, že přeci Luděk Sobota a Olda Kaiser by vlezli do něčeho "normálního", jako byl třeba Okresní přebor. A ne, tohle je kýč kýčů. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Při závěrečných titulkách se objeví chybné křestní jméno herce, který hrál šéfa Lukáše Langmajera. Místo jména Ctirad Götz se objeví Jindřich Götz. (Niki94)
  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)

Reklama

Reklama